mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

125 itfaiye eri alımı için başvurular başladı

Gündem 04.10.2021 - 23:19, Güncelleme: 04.10.2021 - 23:19
 

125 itfaiye eri alımı için başvurular başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye kadrosunu güçlendirmek alacağı 125 itfaiye eri için başvurular başladı. Başvuru şartlarını taşıyan adayların sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmeleri için sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapıldı.

Gazipaşa’dan Kaş’a Antalya’nın dört bir yanında, yangın, deprem, arama-kurtarma ve sel gibi her türlü doğal afet ve olayda 7/24 görev yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, yeni itfaiye erleri ile kadrosunu güçlendirecek. Büyükşehir Belediyesi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi istihdam edilmek üzere, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ön lisans programlarından mezun olan adaylar arasından 125 itfaiye eri alacak. BAŞVURULAR SAĞLIK PERSONELİ GÖZETİMİNDE Adayların, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) P93 puan türünden en az 55 puan almaları, C sınıfı sürücü belgesine sahi olması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşının doldurmamış olması gerekiyor. Gerekli şartları taşıyarak, sözlü sınava katılmak isteyen adayların başvuru süreci başladı. Adaylar, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığ’ına gelerek bizzat başvurularını gerçekleştiriyor. Girişte ateş ölçümü ve HES kodu sorgulaması yapılarak içeriye alınan adayların sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapılıyor. Erkek adaylarda en az 1.67 cm kadın adaylarda ise 1.60 cm boyunda olma şartı aranıyor. UYGULAMALI VE SÖZLÜ SINAV 4-8 Ekim 2021 tarihleri arasında mesai saatleri arasında yapılacak başvurular sonrasında adaylar KPSS puanlarına göre sıralanacak. En yüksek puandan başlayarak ilk 625 aday sözlü ve uygulamalı sınava çağırılacak. Sınava girmeye hak kazanan adayların, KPSS puanları ile hangi tarihte sözlü ve uygulamalı sınava gireceği 13 Ekim 2021 tarihinde www.antalya.bel.tr adresinden ilan edilecek. Sözlü ve uygulamalı sınavlar 18-22, 25-27 Ekim ve 1-5 Kasım 2021 tarihlerinde Gülveren Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda yapılacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye kadrosunu güçlendirmek alacağı 125 itfaiye eri için başvurular başladı. Başvuru şartlarını taşıyan adayların sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmeleri için sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapıldı.

Gazipaşa’dan Kaş’a Antalya’nın dört bir yanında, yangın, deprem, arama-kurtarma ve sel gibi her türlü doğal afet ve olayda 7/24 görev yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, yeni itfaiye erleri ile kadrosunu güçlendirecek. Büyükşehir Belediyesi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi istihdam edilmek üzere, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ön lisans programlarından mezun olan adaylar arasından 125 itfaiye eri alacak.

BAŞVURULAR SAĞLIK PERSONELİ GÖZETİMİNDE

Adayların, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) P93 puan türünden en az 55 puan almaları, C sınıfı sürücü belgesine sahi olması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşının doldurmamış olması gerekiyor. Gerekli şartları taşıyarak, sözlü sınava katılmak isteyen adayların başvuru süreci başladı. Adaylar, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığ’ına gelerek bizzat başvurularını gerçekleştiriyor. Girişte ateş ölçümü ve HES kodu sorgulaması yapılarak içeriye alınan adayların sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapılıyor. Erkek adaylarda en az 1.67 cm kadın adaylarda ise 1.60 cm boyunda olma şartı aranıyor.

UYGULAMALI VE SÖZLÜ SINAV

4-8 Ekim 2021 tarihleri arasında mesai saatleri arasında yapılacak başvurular sonrasında adaylar KPSS puanlarına göre sıralanacak. En yüksek puandan başlayarak ilk 625 aday sözlü ve uygulamalı sınava çağırılacak. Sınava girmeye hak kazanan adayların, KPSS puanları ile hangi tarihte sözlü ve uygulamalı sınava gireceği 13 Ekim 2021 tarihinde www.antalya.bel.tr adresinden ilan edilecek. Sözlü ve uygulamalı sınavlar 18-22, 25-27 Ekim ve 1-5 Kasım 2021 tarihlerinde Gülveren Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop