mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

30 Eylül Vaka Sayıları Açıklandı

Sağlık 30.09.2021 - 21:27, Güncelleme: 30.09.2021 - 21:27
 

30 Eylül Vaka Sayıları Açıklandı

Sağlık Bakanlığı, günlük koronavirüs tablosunu açıkladı.

30 Eylül'de açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 29 bin 104 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 216 olarak kayıtlara geçti. Tedavisi tamamlanan 32 bin 119 hasta taburcu olurken bugün 357 bin 853 test yapıldı. Öte yandan dün ülkemizde koronavirüs nedeniyle 227 kişi hayatını kaybederken, 29 bin 386 de yeni vaka tespit edilmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da vaka tablosuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca, "Bugünkü can kaybımız 216. Kaybettiğimiz kişiler kendileri önlem almamış olsalar, ama diğer insanlar salgınla mücadelenin gereklerini tam olarak yapsalardı sonuç çok farklı olacaktı. Bulaşma ve vefatlar, zincirleme ihmal sonucu gerçekleşiyor. Aşılarımızı olup, tedbirlere uyalım" dedi.
Sağlık Bakanlığı, günlük koronavirüs tablosunu açıkladı.

30 Eylül'de açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 29 bin 104 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 216 olarak kayıtlara geçti. Tedavisi tamamlanan 32 bin 119 hasta taburcu olurken bugün 357 bin 853 test yapıldı. Öte yandan dün ülkemizde koronavirüs nedeniyle 227 kişi hayatını kaybederken, 29 bin 386 de yeni vaka tespit edilmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da vaka tablosuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca, "Bugünkü can kaybımız 216. Kaybettiğimiz kişiler kendileri önlem almamış olsalar, ama diğer insanlar salgınla mücadelenin gereklerini tam olarak yapsalardı sonuç çok farklı olacaktı. Bulaşma ve vefatlar, zincirleme ihmal sonucu gerçekleşiyor. Aşılarımızı olup, tedbirlere uyalım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop