mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

30 Yıl Hastaneye Emek Veren Hekime Teşekkür Belgesi

Sağlık 17.05.2022 - 08:18, Güncelleme: 17.05.2022 - 08:18
 

30 Yıl Hastaneye Emek Veren Hekime Teşekkür Belgesi

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 30 yıl boyunca sağlık hizmeti veren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İmran Aslantürk’e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi verildi.

Hastane Başhekim Vekili Uzm. Dr. Alper Öztürk, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ali Gök, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nurdan Yılmaz sağlık alanında verdiği hizmetlerinden dolayı Aslantürk’e teşekkür ettiler. Başhekim Vekili Öztürk, “Değerli doktorumuz İmran Bey, hastanemizde çalıştığı süre boyunca büyük bir özveri ile hizmet ederek insanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı kendine ilke edinmiş, en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışmış ve emekliye ayrılmıştır. 30 yıl boyunca Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık hizmeti veren değerli meslektaşım Aslantürk’e, yeni hayatında başarılar diler, bugüne kadar vermiş olduğu sağlık hizmeti içinde teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.   “SAĞLIK MEŞALESİNİ DAİMA EN İYİYE TAŞIYACAKLAR” Aslantürk de hastanede hizmet veren herkesi ailesinden biri gibi gördüğünü, kendisi için sağlık serüvenin güzel bir şekilde son bulduğunu dile getirdi. Aslantürk, “İlk günkü meslek aşkım ve heyecanım ile hastalarıma en iyi sağlık hizmetini vermek için her zaman çalıştım. Benden sonraki meslektaşlarımın da bu sağlık meşalesini daima en iyiye taşıyacaklarına inanıyorum. Her şey için teşekkür ederim” dedi.
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 30 yıl boyunca sağlık hizmeti veren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İmran Aslantürk’e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi verildi.

Hastane Başhekim Vekili Uzm. Dr. Alper Öztürk, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ali Gök, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nurdan Yılmaz sağlık alanında verdiği hizmetlerinden dolayı Aslantürk’e teşekkür ettiler. Başhekim Vekili Öztürk, “Değerli doktorumuz İmran Bey, hastanemizde çalıştığı süre boyunca büyük bir özveri ile hizmet ederek insanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı kendine ilke edinmiş, en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışmış ve emekliye ayrılmıştır. 30 yıl boyunca Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık hizmeti veren değerli meslektaşım Aslantürk’e, yeni hayatında başarılar diler, bugüne kadar vermiş olduğu sağlık hizmeti içinde teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.  
“SAĞLIK MEŞALESİNİ DAİMA EN İYİYE TAŞIYACAKLAR”
Aslantürk de hastanede hizmet veren herkesi ailesinden biri gibi gördüğünü, kendisi için sağlık serüvenin güzel bir şekilde son bulduğunu dile getirdi. Aslantürk, “İlk günkü meslek aşkım ve heyecanım ile hastalarıma en iyi sağlık hizmetini vermek için her zaman çalıştım. Benden sonraki meslektaşlarımın da bu sağlık meşalesini daima en iyiye taşıyacaklarına inanıyorum. Her şey için teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop