mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Akaryakıta Büyük zam Bekleniyor!

Ekonomi 27.05.2022 - 10:20, Güncelleme: 27.05.2022 - 10:25
 

Akaryakıta Büyük zam Bekleniyor!

Dün gelen ve pompaya yansıyan benzin ve motorin zammı sonrasında sektör kaynaklarına göre 28 Mayıs Cumartesi gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere yeni bir zammın gelmesi bekleniyor.

Önceki gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatına 1,42 lira, motorin litre fiyatına 1,35 lira zam gelmişti. Dün gelen ve pompaya yansıyan değişiklikle birlikte motorinin litre fiyatı 23 lira 43 kuruşa, benzinin litre fiyatı ise 24 lira 31 kuruşa yükselmişti. 28 Mayıs Cumartesi günü gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorine yeniden zam bekleniyor. Zammın benzin grubunda 70 kuruş, motorin grubuna da 97 kuruş olması bekleniyor. Zamların pompa fiyatlarına yansıması durumunda benzinin litre fiyatı 25,01 liraya, motorinin litresi 24,40 liraya yükseleceği kaydedildi.
Dün gelen ve pompaya yansıyan benzin ve motorin zammı sonrasında sektör kaynaklarına göre 28 Mayıs Cumartesi gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere yeni bir zammın gelmesi bekleniyor.

Önceki gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatına 1,42 lira, motorin litre fiyatına 1,35 lira zam gelmişti.

Dün gelen ve pompaya yansıyan değişiklikle birlikte motorinin litre fiyatı 23 lira 43 kuruşa, benzinin litre fiyatı ise 24 lira 31 kuruşa yükselmişti.

28 Mayıs Cumartesi günü gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorine yeniden zam bekleniyor.

Zammın benzin grubunda 70 kuruş, motorin grubuna da 97 kuruş olması bekleniyor.

Zamların pompa fiyatlarına yansıması durumunda benzinin litre fiyatı 25,01 liraya, motorinin litresi 24,40 liraya yükseleceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop