mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Akseki Meslek Yüksekokulu’nda Görev Değişimi

Eğitim 26.08.2021 - 14:38, Güncelleme: 26.08.2021 - 14:38
 

Akseki Meslek Yüksekokulu’nda Görev Değişimi

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Akseki Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğü’ne Öğretim Görevlisi Ali Dilmen atandı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Akseki Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğü’nde devir- teslim töreni düzenlendi. Akseki MYO önceki Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tolga Gül görevi Öğretim Görevlisi Ali Dilmen devretti. Müdürlük görevini Dilmen’e teslim eden Gül, kısa bir teşekkür konuşmasının ardından Dilmen’e başarılar diledi. Gül, “Görevim süresince öğrencilerimiz, personelimiz ve Aksekili hemşerilerimizle aile olduk. Birlikte çok güzel zamanlar geçirdik ve üniversitemize hep birlikte hizmet ettik. Bende güzel tecrübeler edindim. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Kalan’a teşekkür ederim.” Diye konuştu. Yeni Müdür Dilmen de hizmetlerinden dolayı Gül’e teşekkür ederek, “Üniversitemize olan hizmetimizi değerli hocamızın bıraktığı noktandan yürütmeye devam edeceğiz. Bu bayrak yarışında öğrencilerimiz, çalışma arkadaşlarımız ve kıymetli Aksekililer ile inşallah güzel işler başaracağız. Beni bu göreve layık gören Rektörümüze saygılar sunarım.” dedi. Törenin sonunda, Müdür Dilmen, Dr. Öğretim Üyesi Gül’e hizmetleri için çiçek takdim etti.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Akseki Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğü’ne Öğretim Görevlisi Ali Dilmen atandı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Akseki Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğü’nde devir- teslim töreni düzenlendi. Akseki MYO önceki Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tolga Gül görevi Öğretim Görevlisi Ali Dilmen devretti.

Müdürlük görevini Dilmen’e teslim eden Gül, kısa bir teşekkür konuşmasının ardından Dilmen’e başarılar diledi. Gül, “Görevim süresince öğrencilerimiz, personelimiz ve Aksekili hemşerilerimizle aile olduk. Birlikte çok güzel zamanlar geçirdik ve üniversitemize hep birlikte hizmet ettik. Bende güzel tecrübeler edindim. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Kalan’a teşekkür ederim.” Diye konuştu.

Yeni Müdür Dilmen de hizmetlerinden dolayı Gül’e teşekkür ederek, “Üniversitemize olan hizmetimizi değerli hocamızın bıraktığı noktandan yürütmeye devam edeceğiz. Bu bayrak yarışında öğrencilerimiz, çalışma arkadaşlarımız ve kıymetli Aksekililer ile inşallah güzel işler başaracağız. Beni bu göreve layık gören Rektörümüze saygılar sunarım.” dedi.

Törenin sonunda, Müdür Dilmen, Dr. Öğretim Üyesi Gül’e hizmetleri için çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop