mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Belediyesi Ekipleri Kaliteli Ulaşım İçin Çalışıyor

Gündem 21.07.2022 - 14:45, Güncelleme: 21.07.2022 - 14:45
 

Alanya Belediyesi Ekipleri Kaliteli Ulaşım İçin Çalışıyor

Alanya Belediyesi ekipleri, yol düzenleme ve asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alanya'nın Kargıcak, Mahmutlar, Demirtaş ve Uğrak mahalleleri ile Aydap Mevkii'nde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.  Gözübüyük ve Kızılcaşehir mahallelerinde ise asfalt hazırlığı çalışmaları devam ediyor. Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in "Şehrin dört bir yanında kesintisiz ve kaliteli ulaşım" talimatı çerçevesindeki yayla yollarındaki bakım ve onarım çalışmaları da aralıksız sürüyor. BAŞKAN YÜCEL BİR ENGELLİ VATANDAŞIN DAHA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ Göreve geldiği ilk günden bu yana engelli ve yaşlı vatandaşların sorunlarına özel ilgi gösteren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'nın en uzak mahallesi olan Karapınar'da bir engelli vatandaşın daha yüzünü güldürdü. Alanya Belediyesi ekipleri, Başkan Yücel'in talimatıyla engelli vatandaşın evine yol açtı ve asfaltladı. Engelli vatandaş, "Ulaşım çilemi sona erdiren Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel'den Allah razı olsun." dedi.
Alanya Belediyesi ekipleri, yol düzenleme ve asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alanya'nın Kargıcak, Mahmutlar, Demirtaş ve Uğrak mahalleleri ile Aydap Mevkii'nde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.  Gözübüyük ve Kızılcaşehir mahallelerinde ise asfalt hazırlığı çalışmaları devam ediyor.

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in "Şehrin dört bir yanında kesintisiz ve kaliteli ulaşım" talimatı çerçevesindeki yayla yollarındaki bakım ve onarım çalışmaları da aralıksız sürüyor.

BAŞKAN YÜCEL BİR ENGELLİ VATANDAŞIN DAHA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Göreve geldiği ilk günden bu yana engelli ve yaşlı vatandaşların sorunlarına özel ilgi gösteren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'nın en uzak mahallesi olan Karapınar'da bir engelli vatandaşın daha yüzünü güldürdü. Alanya Belediyesi ekipleri, Başkan Yücel'in talimatıyla engelli vatandaşın evine yol açtı ve asfaltladı. Engelli vatandaş, "Ulaşım çilemi sona erdiren Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel'den Allah razı olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop