mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Esnaf Odası Başkanını Seçiyor

Gündem 15.10.2021 - 21:46, Güncelleme: 15.10.2021 - 21:46
 

Alanya Esnaf Odası Başkanını Seçiyor

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odasının önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan seçimleri öncesi anketimizde son durum.

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına mevcut Oda Başkanı Nuri Demir olmak üzere toplam 5 adayın çıkması bekleniyor. Resmi olarak adaylığını açıklayan ilk aday Orhan Maraşlıoğlu olurken, diğer adaylarında önümüzde ki günlerde adaylıklarını açıklaması bekleniyor. Nuri Demir,Selman Arıkan, Fatih Nizam ve Duran Şimşek'in aday olmasına kesin gözü ile bakılırken, seçime yakın bir süreçte adaylar arasında ittifakta olabileceğide gelen bilgiler arasında.  'Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak kimi görmek istersiniz ?' sorusu ile başlatığımızın anketimizin ilk gününde süpriz bir isim öne çıktı.Cikcilli’deki Migros AVM’de Türkmenoğlu Baklava’nın sahibi Fatih Nizam ilk günü lider olarak tamamladı.  İLK GÜNÜN LİDERİ FATİH NİZAM  Anketimize ilk gününde kullanılan 311 oyun 91'ini alarak ilk sırada Fatih Nizam yer alırken sıralama şu şekilde devam etti. 76 oy Selman Arıkan, 67 oy Nuri Demir, 47 oy Duran Şimşek ve 27 oy Orhan Maraşlıoğlu aldı.   Anket Linki : https://alanyakenthaber.com/anket/alanya-esnaf-ve-sanatkarlar-odasi-baskani-olarak-kimi-gormek-istersiniz-63
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odasının önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan seçimleri öncesi anketimizde son durum.

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına mevcut Oda Başkanı Nuri Demir olmak üzere toplam 5 adayın çıkması bekleniyor. Resmi olarak adaylığını açıklayan ilk aday Orhan Maraşlıoğlu olurken, diğer adaylarında önümüzde ki günlerde adaylıklarını açıklaması bekleniyor. Nuri Demir,Selman Arıkan, Fatih Nizam ve Duran Şimşek'in aday olmasına kesin gözü ile bakılırken, seçime yakın bir süreçte adaylar arasında ittifakta olabileceğide gelen bilgiler arasında. 

'Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak kimi görmek istersiniz ?' sorusu ile başlatığımızın anketimizin ilk gününde süpriz bir isim öne çıktı.Cikcilli’deki Migros AVM’de Türkmenoğlu Baklava’nın sahibi Fatih Nizam ilk günü lider olarak tamamladı. 

İLK GÜNÜN LİDERİ FATİH NİZAM 

Anketimize ilk gününde kullanılan 311 oyun 91'ini alarak ilk sırada Fatih Nizam yer alırken sıralama şu şekilde devam etti. 76 oy Selman Arıkan, 67 oy Nuri Demir, 47 oy Duran Şimşek ve 27 oy Orhan Maraşlıoğlu aldı.  

Anket Linki : https://alanyakenthaber.com/anket/alanya-esnaf-ve-sanatkarlar-odasi-baskani-olarak-kimi-gormek-istersiniz-63

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop