mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Esnaf Odası Başkanını Seçiyor Ankette 7.Gün

Gündem 21.10.2021 - 09:15, Güncelleme: 21.10.2021 - 22:35
 

Alanya Esnaf Odası Başkanını Seçiyor Ankette 7.Gün

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odasının önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan seçimleri öncesi anketimizin 7.gününde kıyasıya rekabet sürüyor.

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına mevcut Oda Başkanı Nuri Demir olmak üzere Selman Arıkan, Duran Şimşek, Fatih Nizam, Orhan Maraşlıoğlu ile toplam 5 adayın çıkması bekleniyor Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak kimi görmek istersiniz ?' sorusu ile başlatığımızın anketimizin 7. gününde adaylar arasında kıyasıya yarış devam ediyor. Esnaf Odası Adaylarından Selman Arıkan ve Fatih Nizam başa baş bir oy oranına sahipken onları az biroy farklı ile mevcut Başkan Nuri Demir takip ediyor. ANKETİMİZİN 7.GÜNÜNDE FATİH NİZAM LİDERLİĞİ ALDI Anketimizin yedinci gününde kullanılan 1180 oyun 283'ünü alarak ilk sırada Fatih Nizam yer alırken sıralama şu şekilde devam etti. 271 oy Selman Arıkan, 240 oy Nuri Demir, 205 oy Duran Şimşek ve 181 oy Orhan Maraşlıoğlu aldı.   Anketimizde Son 3 Gün Anket Linki : https://alanyakenthaber.com/anket/alanya-esnaf-ve-sanatkarlar-odasi-baskani-olarak-kimi-gormek-istersiniz-63
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odasının önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan seçimleri öncesi anketimizin 7.gününde kıyasıya rekabet sürüyor.

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına mevcut Oda Başkanı Nuri Demir olmak üzere Selman Arıkan, Duran Şimşek, Fatih Nizam, Orhan Maraşlıoğlu ile toplam 5 adayın çıkması bekleniyor

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak kimi görmek istersiniz ?' sorusu ile başlatığımızın anketimizin 7. gününde adaylar arasında kıyasıya yarış devam ediyor. Esnaf Odası Adaylarından Selman Arıkan ve Fatih Nizam başa baş bir oy oranına sahipken onları az biroy farklı ile mevcut Başkan Nuri Demir takip ediyor.

ANKETİMİZİN 7.GÜNÜNDE FATİH NİZAM LİDERLİĞİ ALDI

Anketimizin yedinci gününde kullanılan 1180 oyun 283'ünü alarak ilk sırada Fatih Nizam yer alırken sıralama şu şekilde devam etti. 271 oy Selman Arıkan, 240 oy Nuri Demir, 205 oy Duran Şimşek ve 181 oy Orhan Maraşlıoğlu aldı.  

Anketimizde Son 3 Gün

Anket Linki : https://alanyakenthaber.com/anket/alanya-esnaf-ve-sanatkarlar-odasi-baskani-olarak-kimi-gormek-istersiniz-63

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop