mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Karamanlar’a Yeni Çocuk Parkı

Gündem 01.07.2022 - 08:16, Güncelleme: 01.07.2022 - 08:22
 

Alanya Karamanlar’a Yeni Çocuk Parkı

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların boş zamanlarında huzur ve güven içinde dinlenip çocukları ile zaman geçirebileceği yeşil alanları artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Karamanlar Mahallesi’ne yeni bir park kazandırıldı.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karamanlar Mahallesi’nde bulunan ve inşaatı tamamlanan çocuk parkı içerisinde, oyun grupları, barbekü, WC, dış mekan spor aletleri, oturma alanları ve kent mobilyaları bulunuyor. YÜCEL: “ÇOCUKLARIMIZIN İÇERİSİNDE OLDUĞU PROJELERE DEĞER VERİYORUZ” Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Projelerimiz arasında en önemli yerlerden birisini de daima çocuklarımız alıyor. Kentte yaşayan bütün çocuklarımızın her anlamıyla mutlu olabilmeleri için çalışmalarımızı yapıyoruz. Çocuklarımızın içinde olduğu projelere değer veriyoruz. Alanya’mızda bulunan bütün mahallelerimizde çocuklarımızın yaşam alanları adına çalışmalarımız devam edecek.” dedi.   
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların boş zamanlarında huzur ve güven içinde dinlenip çocukları ile zaman geçirebileceği yeşil alanları artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Karamanlar Mahallesi’ne yeni bir park kazandırıldı.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karamanlar Mahallesi’nde bulunan ve inşaatı tamamlanan çocuk parkı içerisinde, oyun grupları, barbekü, WC, dış mekan spor aletleri, oturma alanları ve kent mobilyaları bulunuyor.

YÜCEL: “ÇOCUKLARIMIZIN İÇERİSİNDE OLDUĞU PROJELERE DEĞER VERİYORUZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Projelerimiz arasında en önemli yerlerden birisini de daima çocuklarımız alıyor. Kentte yaşayan bütün çocuklarımızın her anlamıyla mutlu olabilmeleri için çalışmalarımızı yapıyoruz. Çocuklarımızın içinde olduğu projelere değer veriyoruz. Alanya’mızda bulunan bütün mahallelerimizde çocuklarımızın yaşam alanları adına çalışmalarımız devam edecek.” dedi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop