mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Kent Konsey Yoğun Gündemle Toplandı

Gündem 01.10.2021 - 11:36, Güncelleme: 01.10.2021 - 11:36
 

Alanya Kent Konsey Yoğun Gündemle Toplandı

Alanya Kent Konseyi yürütme kurulu yoğun gündemle toplandı.

Alanya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Nurhan Özcan başkanlığında toplandı. Toplantıya Harita Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Abdullah Akbaş, TÜRSAB Başkanı Bilal Korkmaz, Genel Koordinatör Faruk Nafiz Koçak, Muhtarlar Odası temsilcisi Mustafa Bayrak, Alanya SMMM Odası Başkanı Kerim Gökçeoğlu, Alanya Bakkallar Odası Başkanvekili Mustafa Akçocuk, Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Sadullahoğlu, Gençlik Meclisi Başkanı Mücahit Kaya, Kadın Meclisi Başkanı Deniz Özdemir, AGC Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Barış Başar, ALSİAD Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Topçu, Alanya Mimarlar Odası Başkanı Gülderen Toprak, Alanya Esnaf Odası Başkanvekili Ali İhsan Özdemir, ALDOSK Başkanı Mehmet Zafer Peker katıldı.  TARIM İÇİN KOORDİNASYON TOPLANTISI Yoğun gündemle toplanan Yürütme Kurulu ilk gündem maddesi olarak tarımda yaşanan sıkıntıları ele aldı.  Kuraklığa bir çözüm üretmek, üretimde ki sıkıntıların belirlenmesi, girdi maliyetlerinin artmasından dolayı çiftçilerin yaşadıkları sorunlar için Alanya Kent Konseyi koordinasyonunda Alanya Belediyesi, İlçe Tarım Müdürlüğü, Ziraat Odası ve ilgili katılımcılarla bir envanter çalışması yapılması kararlaştırıldı.  TURİZM SEZONU DEĞERLENDİRİLMESİ                                                                                                                                                                                                                                               Yürütme Kurulu üyeleri Alanya’da turizm sezonu sonuna doğru yaklaşırken 2019 yılına göre daha düşük bir seviyede seyrederken 2020 yılına göre beklentinin üzerinde bir sezon geçirildiğini belirttiler. Kuzey Avrupa turisti gelmese de Rusya, Orta ve Doğu Avrupa’dan turistlerin geldiğini ve gelen turistlerinde artık tatil tercihlerinin değiştiğini söylediler. Bu sezonda yerli turistin Alanya’ya ciddi katkı verdiğini belirttiler. Esnaflar açısından girdi maliyetlerinin artması, kiraların yükselmesi gibi nedenlerden dolayı bu yıl turizm sezonundan esnaflar umduğunu bulamadı. AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ ALANYA’DA Güvenli Kentler İçin: Daha Çok Eşitlik, Daha Çok İzleme Projesi Samsun, Çanakkale, Rize, Hatay, Manisa, Eskişehir, Antalya gibi 7 İlde gerçekleştirilecek olan AB destekli projede Antalya’da yürütücülüğünü Alanya Kent Konseyi gerçekleştirecek. Projenin Amaçları: Özetle; Toplumsal cinsiyete duyarlı kentsel haklar ve hizmetler alanında yerel düzeyde izleme odaklı güçlendirme ve uygulama faaliyetlerini güçlendirmek.
Alanya Kent Konseyi yürütme kurulu yoğun gündemle toplandı.

Alanya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Nurhan Özcan başkanlığında toplandı. Toplantıya Harita Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Abdullah Akbaş, TÜRSAB Başkanı Bilal Korkmaz, Genel Koordinatör Faruk Nafiz Koçak, Muhtarlar Odası temsilcisi Mustafa Bayrak, Alanya SMMM Odası Başkanı Kerim Gökçeoğlu, Alanya Bakkallar Odası Başkanvekili Mustafa Akçocuk, Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Sadullahoğlu, Gençlik Meclisi Başkanı Mücahit Kaya, Kadın Meclisi Başkanı Deniz Özdemir, AGC Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Barış Başar, ALSİAD Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Topçu, Alanya Mimarlar Odası Başkanı Gülderen Toprak, Alanya Esnaf Odası Başkanvekili Ali İhsan Özdemir, ALDOSK Başkanı Mehmet Zafer Peker katıldı. 

TARIM İÇİN KOORDİNASYON TOPLANTISI

Yoğun gündemle toplanan Yürütme Kurulu ilk gündem maddesi olarak tarımda yaşanan sıkıntıları ele aldı.  Kuraklığa bir çözüm üretmek, üretimde ki sıkıntıların belirlenmesi, girdi maliyetlerinin artmasından dolayı çiftçilerin yaşadıkları sorunlar için Alanya Kent Konseyi koordinasyonunda Alanya Belediyesi, İlçe Tarım Müdürlüğü, Ziraat Odası ve ilgili katılımcılarla bir envanter çalışması yapılması kararlaştırıldı. 

TURİZM SEZONU DEĞERLENDİRİLMESİ                                                                                                                                                                                                                                              
Yürütme Kurulu üyeleri Alanya’da turizm sezonu sonuna doğru yaklaşırken 2019 yılına göre daha düşük bir seviyede seyrederken 2020 yılına göre beklentinin üzerinde bir sezon geçirildiğini belirttiler. Kuzey Avrupa turisti gelmese de Rusya, Orta ve Doğu Avrupa’dan turistlerin geldiğini ve gelen turistlerinde artık tatil tercihlerinin değiştiğini söylediler. Bu sezonda yerli turistin Alanya’ya ciddi katkı verdiğini belirttiler. Esnaflar açısından girdi maliyetlerinin artması, kiraların yükselmesi gibi nedenlerden dolayı bu yıl turizm sezonundan esnaflar umduğunu bulamadı.

AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ ALANYA’DA

Güvenli Kentler İçin: Daha Çok Eşitlik, Daha Çok İzleme Projesi Samsun, Çanakkale, Rize, Hatay, Manisa, Eskişehir, Antalya gibi 7 İlde gerçekleştirilecek olan AB destekli projede Antalya’da yürütücülüğünü Alanya Kent Konseyi gerçekleştirecek. Projenin Amaçları: Özetle; Toplumsal cinsiyete duyarlı kentsel haklar ve hizmetler alanında yerel düzeyde izleme odaklı güçlendirme ve uygulama faaliyetlerini güçlendirmek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop