mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Kırsaldaki Hayvanların Bakımı Eksiksiz Yapılıyor

Gündem 01.08.2022 - 16:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 16:50
 

Alanya Kırsaldaki Hayvanların Bakımı Eksiksiz Yapılıyor

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gökbel Yaylası ve çevresinde hayvanlara aşılama ve kısırlaştırma çalışması gerçekleştirdi.

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hayvan Dostu Belediyecilik anlayışı ile merkezdeki çalışmalarının yanı sıra Mobil Kısırlaştırma ve Bakım Aracı ile Alanya’nın köy ve yaylalarında da aktif olarak hizmet vermeye devam ediyor. Kış aylarında yardımına koşulan hayvanların, yaz aylarının sıcak günlerinde de yanında olan ekipler hayvanların mama ve su ihtiyacını karşılıyorlar ve ayrıca kısırlaştırma ile aşılama çalışması gerçekleştiriyorlar. Gökbel Yaylası ve çevresindeki bölgede çalışma yürüten ekipler, vatandaşların kedi, köpek gibi evcil hayvanlarına bakım yaptılar. Eksik olan aşıları tamamlayan ekipler, ayrıca kısırlaştırma çalışması da yürüttüler. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı, “Can dostlarımızın nerede olduğunu düşünmeden yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve refah seviyelerini arttırmak anlamında; doğu bölgesi Alanya yaylalarını mobil aracımızla ve ekibimizle birlikte geziyoruz. Can dostlarımızın aşı, tedavi, bakım, beslenme ve kısırlaştırma işlemlerini yaparak hem popülasyonun önüne geçmek hem de hastalık yayılmasına engel olmak adına Kaplanalanı, Gökbel, Çayarası, Kadıyakası, Sarımut bölgelerinde yapılan çalışmalarda bir çok can dostumuza dokunarak yaşam refahına katkıda bulunduk . Diğer yörelerimizde gezilerimiz ve çalışmalarımız devam edecek.” dedi.
Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gökbel Yaylası ve çevresinde hayvanlara aşılama ve kısırlaştırma çalışması gerçekleştirdi.

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hayvan Dostu Belediyecilik anlayışı ile merkezdeki çalışmalarının yanı sıra Mobil Kısırlaştırma ve Bakım Aracı ile Alanya’nın köy ve yaylalarında da aktif olarak hizmet vermeye devam ediyor. Kış aylarında yardımına koşulan hayvanların, yaz aylarının sıcak günlerinde de yanında olan ekipler hayvanların mama ve su ihtiyacını karşılıyorlar ve ayrıca kısırlaştırma ile aşılama çalışması gerçekleştiriyorlar. Gökbel Yaylası ve çevresindeki bölgede çalışma yürüten ekipler, vatandaşların kedi, köpek gibi evcil hayvanlarına bakım yaptılar. Eksik olan aşıları tamamlayan ekipler, ayrıca kısırlaştırma çalışması da yürüttüler.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı, “Can dostlarımızın nerede olduğunu düşünmeden yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve refah seviyelerini arttırmak anlamında; doğu bölgesi Alanya yaylalarını mobil aracımızla ve ekibimizle birlikte geziyoruz. Can dostlarımızın aşı, tedavi, bakım, beslenme ve kısırlaştırma işlemlerini yaparak hem popülasyonun önüne geçmek hem de hastalık yayılmasına engel olmak adına Kaplanalanı, Gökbel, Çayarası, Kadıyakası, Sarımut bölgelerinde yapılan çalışmalarda bir çok can dostumuza dokunarak yaşam refahına katkıda bulunduk . Diğer yörelerimizde gezilerimiz ve çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop