mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Polisinden Zehir Operasyonu

Asayiş 05.08.2022 - 09:29, Güncelleme: 05.08.2022 - 09:29
 

Alanya Polisinden Zehir Operasyonu

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya’da uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik başarılı çalışmalarını sürdüren Alanya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği, F.Ş. isimli şahsın yüklü miktarda Ecstasy hap maddesi getirdiği bilgilerine ulaştı.

Yapılan çalışmalarda şahsın İstanbul plakalı aracında, yanında U.Ş. isimli şahıs ile birlikte Küçükhasbahçe Mahallesi, 605. Sokak üzerinde F.A. isimli şahıs ile buluştukları ve bir müddet sonra ayrıldıkları görüldü. F.A. isimli şahıs aynı sokak üzerinde durdurulduğunda şahıstan 5,5 gram esrar maddesi ele geçirildi. Çalışmaların devamında dün gece saat 00.40 sıralarında Kızlarpınarı Mahallesi, Spor Caddesi üzerinde F.Ş. yanında H.G. ve F.D. isimli şahıslar ile durduruldu ve H.G. isimli şahsın elinde bulunan poşette 3840 adet Ecstasy hap maddesi ve 6 gram esrar maddesi ele geçirildi. F.A. isimli şahsın skank maddesini satın aldığını beyan ettiği U.Ş. isimli şahıs, gece saat 03.20 sıralarında Kadıpaşa Mahallesi, Kemal Reisoğlu Caddesi üzerinde yakalandı. Cumhuriyet Savcısı talimatı gereği F.A. ve F.D. isimli şahıslara uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapıldı ve şahıs ifadesinin ardından serbest bırakıldı. F.Ş., U.Ş. ve H.G. isimli şahıslara ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapıldı, şahısların bugün Alanya Adliyesi’ne sevk edileceği bildirildi.
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya’da uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik başarılı çalışmalarını sürdüren Alanya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği, F.Ş. isimli şahsın yüklü miktarda Ecstasy hap maddesi getirdiği bilgilerine ulaştı.

Yapılan çalışmalarda şahsın İstanbul plakalı aracında, yanında U.Ş. isimli şahıs ile birlikte Küçükhasbahçe Mahallesi, 605. Sokak üzerinde F.A. isimli şahıs ile buluştukları ve bir müddet sonra ayrıldıkları görüldü. F.A. isimli şahıs aynı sokak üzerinde durdurulduğunda şahıstan 5,5 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Çalışmaların devamında dün gece saat 00.40 sıralarında Kızlarpınarı Mahallesi, Spor Caddesi üzerinde F.Ş. yanında H.G. ve F.D. isimli şahıslar ile durduruldu ve H.G. isimli şahsın elinde bulunan poşette 3840 adet Ecstasy hap maddesi ve 6 gram esrar maddesi ele geçirildi.

F.A. isimli şahsın skank maddesini satın aldığını beyan ettiği U.Ş. isimli şahıs, gece saat 03.20 sıralarında Kadıpaşa Mahallesi, Kemal Reisoğlu Caddesi üzerinde yakalandı. Cumhuriyet Savcısı talimatı gereği F.A. ve F.D. isimli şahıslara uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapıldı ve şahıs ifadesinin ardından serbest bırakıldı. F.Ş., U.Ş. ve H.G. isimli şahıslara ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapıldı, şahısların bugün Alanya Adliyesi’ne sevk edileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop