mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Tapu’da Yine Neler Oluyor?

Gündem 24.06.2022 - 08:09, Güncelleme: 24.06.2022 - 08:32
 

Alanya Tapu’da Yine Neler Oluyor?

Alanya Belediyesi geçmiş dönem meclis üyelerinden Ertuğrul Akay, Alanya Tapu Müdürlüğü’nde işlemler sırasında yaşadığı sorunlardan dolayı tepki gösterdi. Paylaşılan gönderiye çok sayıda benzer yorum yapılması, aynı sıkıntıları bir çok kişinin yaşadığını gözler önüne sererken 'Alanya Tapu Müdürlüğü'nde neler oluyor?' dedirtti.

Alanya'da bir dönem siyasetin etkin isimlerinden eski Alanya Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Akay ,  Alanya Tapu Müdürlüğü’nde işlemlerin çok geç yapıldığı, işlemlerin günlerce sürmesi ve başvuru evraklarının kaybolması üzerine tepki gösterdi.    Akay, müracaat evraklarının Alanya Tapu Müdürlüğü 'nde kaybolduğu belirterek," Alanya Tapu Müdürlüğü’nde kötü niyetli insanlar mı var? İçeriye verilen müracaat evrakları neden kayboluyor ? Dördüncü defa müracaat yaptım. Bir aydır aynı satışla ilgili yabancı satışı da değil. Vergi dairesinden ilişik kesme belgesini üçüncü defa alıyorum. Ayıptır ya! İnsanlara günah, Düzeltin şu işi artık. Bu şehri idare edenler ve idare etmeye talip olanlar lütfen bu işlere müdahale edin." diyerek tepki gösterdi.    Geçtiğimiz yıl içerisinde de benzer sorunların yaşanması üzerine Alanya Tapu Müdürlüğü'nde değişikliğe gidilmiş, yaşanan sıkıntılar giderilmişti. Bu yılın başında Alanya Tapu Müdürlüğü'nde görevli Osman Bozkurt'un görev süresinin dolmasıyla birlikte yerine Adapazarı Tapu Müdürü Oğuz Keser atanmıştı. Bir çok vatandaştan Alanya Tapu Müdürlüğü ile ilgili şikayetlerin yeniden artması sonucu iler ki günlerde yeniden Alanya Tapu'da hareketli günlerin yaşanabileceği konuşuluyor.    
Alanya Belediyesi geçmiş dönem meclis üyelerinden Ertuğrul Akay, Alanya Tapu Müdürlüğü’nde işlemler sırasında yaşadığı sorunlardan dolayı tepki gösterdi. Paylaşılan gönderiye çok sayıda benzer yorum yapılması, aynı sıkıntıları bir çok kişinin yaşadığını gözler önüne sererken 'Alanya Tapu Müdürlüğü'nde neler oluyor?' dedirtti.
Alanya'da bir dönem siyasetin etkin isimlerinden eski Alanya Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Akay ,  Alanya Tapu Müdürlüğü’nde işlemlerin çok geç yapıldığı, işlemlerin günlerce sürmesi ve başvuru evraklarının kaybolması üzerine tepki gösterdi. 
 
Akay, müracaat evraklarının Alanya Tapu Müdürlüğü 'nde kaybolduğu belirterek," Alanya Tapu Müdürlüğü’nde kötü niyetli insanlar mı var? İçeriye verilen müracaat evrakları neden kayboluyor ? Dördüncü defa müracaat yaptım. Bir aydır aynı satışla ilgili yabancı satışı da değil. Vergi dairesinden ilişik kesme belgesini üçüncü defa alıyorum. Ayıptır ya! İnsanlara günah, Düzeltin şu işi artık. Bu şehri idare edenler ve idare etmeye talip olanlar lütfen bu işlere müdahale edin." diyerek tepki gösterdi. 
 
Geçtiğimiz yıl içerisinde de benzer sorunların yaşanması üzerine Alanya Tapu Müdürlüğü'nde değişikliğe gidilmiş, yaşanan sıkıntılar giderilmişti. Bu yılın başında Alanya Tapu Müdürlüğü'nde görevli Osman Bozkurt'un görev süresinin dolmasıyla birlikte yerine Adapazarı Tapu Müdürü Oğuz Keser atanmıştı. Bir çok vatandaştan Alanya Tapu Müdürlüğü ile ilgili şikayetlerin yeniden artması sonucu iler ki günlerde yeniden Alanya Tapu'da hareketli günlerin yaşanabileceği konuşuluyor.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop