mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Toslak ve Elikesik’e Yeni Bağlantı Yolu

Gündem 08.12.2021 - 18:13, Güncelleme: 08.12.2021 - 18:13
 

Alanya Toslak ve Elikesik’e Yeni Bağlantı Yolu

Alanya Belediyesi doğuda Kargıcak, Kestel, Mahmutlar ve Oba Mahallesi’nde yol düzenleme çalışmalarına, batı mahallelerinden Toslak ve Elikesik arasında ise bağlantı yolu çalışmalarına devam ediyor.

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, rahat ve güvenli ulaşım ağını oluşturmak adına tüm mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Kargıcak ve doğu mahallelerinde programa alınan yollarda iyileştirme çalışması devam ederken, batıda Toslak ve Elikesik Mahallelerini birbirine bağlayan Ketenlik Yolu yeniden düzenlenerek ulaşıma açıldı. Bölge sakinleri hem evlerine hem de tarlalarına gidip gelmenin bu çalışma ile çok rahat ve güvenli hale geldiğini belirterek Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler. BAŞKAN YÜCEL: “VATANDAŞLARIMIZIN TÜM TALEPLERİNİ YERİNE GETİRİYORUZ” Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, “Vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla irtibatlı olarak Alanya genelinde yol ve ulaşım arterlerimizi daha kullanışlı ve güvenli hale getirmek için aralıksız çalışıyoruz. Batıda daha önce Toslak Çatalişam Yolu’nda köprü başta olmak üzere çok ciddi bir yol genişletme çalışması gerçekleştirdik. Şu an bu yolun Ketenlik Mevkii üzerinden Elikesik Mahallesi’ne bağlantısını gerçekleştirdik. Diğer mahallelerimizde ise çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 
Alanya Belediyesi doğuda Kargıcak, Kestel, Mahmutlar ve Oba Mahallesi’nde yol düzenleme çalışmalarına, batı mahallelerinden Toslak ve Elikesik arasında ise bağlantı yolu çalışmalarına devam ediyor.

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, rahat ve güvenli ulaşım ağını oluşturmak adına tüm mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Kargıcak ve doğu mahallelerinde programa alınan yollarda iyileştirme çalışması devam ederken, batıda Toslak ve Elikesik Mahallelerini birbirine bağlayan Ketenlik Yolu yeniden düzenlenerek ulaşıma açıldı. Bölge sakinleri hem evlerine hem de tarlalarına gidip gelmenin bu çalışma ile çok rahat ve güvenli hale geldiğini belirterek Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler.

BAŞKAN YÜCEL: “VATANDAŞLARIMIZIN TÜM TALEPLERİNİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, “Vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla irtibatlı olarak Alanya genelinde yol ve ulaşım arterlerimizi daha kullanışlı ve güvenli hale getirmek için aralıksız çalışıyoruz. Batıda daha önce Toslak Çatalişam Yolu’nda köprü başta olmak üzere çok ciddi bir yol genişletme çalışması gerçekleştirdik. Şu an bu yolun Ketenlik Mevkii üzerinden Elikesik Mahallesi’ne bağlantısını gerçekleştirdik. Diğer mahallelerimizde ise çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop