mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Yörex Fuarında Yerini Aldı

Gündem 20.10.2021 - 21:16, Güncelleme: 20.10.2021 - 21:16
 

Alanya Yörex Fuarında Yerini Aldı

Yöresel ürünlerin tanıtıldığı YÖREX 2021 Fuarında Alanya da yerini aldı.

Alanya İlçe Tarım Müdürlüğü, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Alanya Ziraat Odası, Alanya Muz Üreticileri Birliği, Alanya Avokadocular Birliği ve Alanya Sanayici ve İşadamları Derneğinin işbirliğiyle açılan standın ilk gününde Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer de kentimizin ürünlerinin tanıtımı için bulundu. Kaymakam Ürkmezer; ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe ile birlikte ilk olarak Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özler ve Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan’ı ağırlayarak Alanya’nın yöresel ürünlerini tanıttılar. Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar, Karabük MÜSİAD Başkanı Cengiz Ünal ve beraberlerindeki heyet ile Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Ahmet Göçmen ve beraberindeki heyet de Alanya standını ziyaret ederek Alanya ürünleri hakkında bilgi aldılar. 4 gün sürecek olan fuar süresince açık olacak Alanya standında Alanya’nın başta coğrafi işaretli ürünleri olmak üzere Alanya ile özdeşleşen ürünler tanıtılmaya devam edilecek.
Yöresel ürünlerin tanıtıldığı YÖREX 2021 Fuarında Alanya da yerini aldı.

Alanya İlçe Tarım Müdürlüğü, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Alanya Ziraat Odası, Alanya Muz Üreticileri Birliği, Alanya Avokadocular Birliği ve Alanya Sanayici ve İşadamları Derneğinin işbirliğiyle açılan standın ilk gününde Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer de kentimizin ürünlerinin tanıtımı için bulundu.

Kaymakam Ürkmezer; ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe ile birlikte ilk olarak Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özler ve Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan’ı ağırlayarak Alanya’nın yöresel ürünlerini tanıttılar.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar, Karabük MÜSİAD Başkanı Cengiz Ünal ve beraberlerindeki heyet ile Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Ahmet Göçmen ve beraberindeki heyet de Alanya standını ziyaret ederek Alanya ürünleri hakkında bilgi aldılar.

4 gün sürecek olan fuar süresince açık olacak Alanya standında Alanya’nın başta coğrafi işaretli ürünleri olmak üzere Alanya ile özdeşleşen ürünler tanıtılmaya devam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop