mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da 3 Gün Konser Düzenlenecek

Kültür-Sanat 24.10.2021 - 10:46, Güncelleme: 24.10.2021 - 11:08
 

Alanya’da 3 Gün Konser Düzenlenecek

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılı, tüm yurtta olduğu gibi Alanya'da da coşkuyla kutlanacak.

Alanya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Cumhuriyet’in kuruluşunun 98’inci yılı üç gün boyunca  muhteşem konserlerle kutlayacak. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ^'DEN KIRAÇ KONSERİ Alanya Belediye binası arkasında düzenlenecek olan konserlerin ilki 28 Ekim'de Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafında düzenlenen, Anadolu Rock Müziğinin güçlü sesi Kıraç konseri ile Cumhuriyetin 98.yılı kutlamaları startını alacak.  ALANYA BELEDİYESİ'NDEN DEMET AKALIN KONSERİ 29 Ekim'de ise Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi tarafından organize edilen kutlama programı,Cuma akşamı saat 19.00'da Atatürk Anıtı önünde toplanarak başlayacak. Saat 19.30'da ise Alanya Kent Konseyi ile Fener Alayı yapılacak. Alanya Belediye Binası arkasındaki alanda devam edecek olan kutlamalar, saat 21.00'de ünlü sanatçı Demet Akalın konseri ile sürecek.  MHP ALANYA'DAN MUSTAFA YILDIZDOĞAN KONSERİ 30 Ekim'de MHP Alanya İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirdikleri 4.Geleneksel Cumhuriyet Şöleni düzenlenecek. Alanya Belediye binası arkasında gerçekleştirilecek konserde ülkemizin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan Alanyalı vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhuriyeti 98. yılı çoşku ile kutlanacak.  
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılı, tüm yurtta olduğu gibi Alanya'da da coşkuyla kutlanacak.

Alanya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Cumhuriyet’in kuruluşunun 98’inci yılı üç gün boyunca  muhteşem konserlerle kutlayacak.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ^'DEN KIRAÇ KONSERİ

Alanya Belediye binası arkasında düzenlenecek olan konserlerin ilki 28 Ekim'de Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafında düzenlenen, Anadolu Rock Müziğinin güçlü sesi Kıraç konseri ile Cumhuriyetin 98.yılı kutlamaları startını alacak. 

ALANYA BELEDİYESİ'NDEN DEMET AKALIN KONSERİ

29 Ekim'de ise Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi tarafından organize edilen kutlama programı,Cuma akşamı saat 19.00'da Atatürk Anıtı önünde toplanarak başlayacak. Saat 19.30'da ise Alanya Kent Konseyi ile Fener Alayı yapılacak. Alanya Belediye Binası arkasındaki alanda devam edecek olan kutlamalar, saat 21.00'de ünlü sanatçı Demet Akalın konseri ile sürecek. 

MHP ALANYA'DAN MUSTAFA YILDIZDOĞAN KONSERİ

30 Ekim'de MHP Alanya İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirdikleri 4.Geleneksel Cumhuriyet Şöleni düzenlenecek. Alanya Belediye binası arkasında gerçekleştirilecek konserde ülkemizin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan Alanyalı vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhuriyeti 98. yılı çoşku ile kutlanacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop