mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Başarılı Öğrencilere Özel Ödül

Gündem 07.06.2024 - 15:34, Güncelleme: 07.06.2024 - 15:34
 

Alanya’da Başarılı Öğrencilere Özel Ödül

Alanya Belediyesi tarafından eğitim-öğretim yılı boyunca düzenlenen Sıfır Atık Eğitim Seferberliği Projesi’nin finali yapıldı. Projede başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.

Uygulamaya geçirdiği ‘Sıfır Atık’ proje ve çalışmalarıyla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Türkiye’ye örnek gösterilen belediyelerinden olan Alanya Belediyesi'nce 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nda düzenlenen Sıfır Atık Eğitim Seferberliği Projesi kapsamında 72 okulda 9 bin öğrenciye sıfır atık eğitimi verildi. Çevre Haftası etkinlikleri nedeniyle Ayşe Melahat Erkin Ortaokulu’nda projenin final programı gerçekleştirildi. Programa, Alanya Belediye Başkan Danışmanı Nazmi Zavlak, Belediye Meclis Üyesi İrem Yunusoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Belediye Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖZEL ÖDÜL Okulun salonunda açılan Sıfır Atık Sergisi’ni gezen katılımcılar, öğrencilerin ellerinden çıkan geri dönüşüm ürünlerini yakından incelediler. Bir öğrencinin hazırladığı ve TÜBİTAK tarafından ilgiyle karşılanan avokado kabuğundan gübre üretimi çalışması büyük dikkat çekti. Akabinde ise öğrenciler, çeşitli şov ve gösteriler yaparak, sıfır atığın önemine vurgular yaptılar. Yıl boyunca başarılı çalışmalarla bölge birincisi olan öğrenciler de Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik tarafından özel olarak ödüllendirildi. Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Eğitmeni Melike Aslan'ın belirlenen okullarda sınıf sınıf verdiği eğitimlerle öğrenciler, sıfır atığın önemini kavrayıp, yeşil bir çevre için yapılması gerekenler konusunda bilgiler edindi.
Alanya Belediyesi tarafından eğitim-öğretim yılı boyunca düzenlenen Sıfır Atık Eğitim Seferberliği Projesi’nin finali yapıldı. Projede başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.

Uygulamaya geçirdiği ‘Sıfır Atık’ proje ve çalışmalarıyla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Türkiye’ye örnek gösterilen belediyelerinden olan Alanya Belediyesi'nce 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nda düzenlenen Sıfır Atık Eğitim Seferberliği Projesi kapsamında 72 okulda 9 bin öğrenciye sıfır atık eğitimi verildi. Çevre Haftası etkinlikleri nedeniyle Ayşe Melahat Erkin Ortaokulu’nda projenin final programı gerçekleştirildi. Programa, Alanya Belediye Başkan Danışmanı Nazmi Zavlak, Belediye Meclis Üyesi İrem Yunusoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Belediye Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖZEL ÖDÜL

Okulun salonunda açılan Sıfır Atık Sergisi’ni gezen katılımcılar, öğrencilerin ellerinden çıkan geri dönüşüm ürünlerini yakından incelediler. Bir öğrencinin hazırladığı ve TÜBİTAK tarafından ilgiyle karşılanan avokado kabuğundan gübre üretimi çalışması büyük dikkat çekti. Akabinde ise öğrenciler, çeşitli şov ve gösteriler yaparak, sıfır atığın önemine vurgular yaptılar. Yıl boyunca başarılı çalışmalarla bölge birincisi olan öğrenciler de Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik tarafından özel olarak ödüllendirildi. Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Eğitmeni Melike Aslan'ın belirlenen okullarda sınıf sınıf verdiği eğitimlerle öğrenciler, sıfır atığın önemini kavrayıp, yeşil bir çevre için yapılması gerekenler konusunda bilgiler edindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop