mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Berberlere Bir Tepki’de Yeni’den

Gündem 04.12.2021 - 11:20, Güncelleme: 04.12.2021 - 11:20
 

Alanya'da Berberlere Bir Tepki’de Yeni’den

Alanya’da yeni yılda berber ve kuaförlerde zamlı tarife uygulanacak. Yeni tarifeye göre saç tıraşı 60 TL, sakal tıraşı ise 40 TL olacak. Zamlı tarifelerin nedeni 'Dolar' denmesi ardından tepkiler gelmeye başladı.

Önceki gün açıklamalarda bulunan Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir , “Piyasada her şeye zam geldiğini herkes biliyor. Berberler de çaresiz kaldı. Sabunundan, jiletinden, şampuanından, kiralarından her şey belli. Onun için ihtiyaçları doğrultusunda ilden zammı verdiler. Daha yüksek zam verilen yerler de var. Biz esnafımızı korumak adına makul seviyede bu şekilde karar aldık. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) de onayladı. Şu anda tarifeleri veriyoruz. Yasal süreçte sıkıntı yok” dedi. Saç tıraşının 60 TL olmasının yüksek olup olmadığı sorulan Demir, “Her şeyin zamlandığını herkes biliyor. Şampuanı, jileti hepsi dolarla geliyor. Hepsi de pahalandı. Maliyetler yükseldi. Zaten çoktan beri zam vermemiştik. 3-4 ayda bile her şeyin fiyatı 2-3 misli oldu. Antalya Berberler Odası ve başka odaların da verdiği fiyatları göz önüne alarak makul seviyede artışını yaptırdık. AESOB da onayladı. Şu anda biz de esnafımızı düşünmek zorundayız” diye konuşmuştu.  Bugün HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, yapılan zamların 'Şaka Gibi. Bunun adı fırsatçılık.' sözleri ile tepki gösterdi. Yeni yapmış olduğu açıklamasında " Fırsatçılığa, soyguna, soygunculuğa nefes almaksızın devam...Allah aşkına biri bana şu 100 ₺' nin mantıklı bir tarafını, mantıklı bir şekilde anlativersin lütfen!Çok merak ediyorum. Siz her saç kestiğinizde kullandığınız tarak, makas ve tıraş makinasını çöpe atıp yenisini mi alıyorsunuz? Saç kesimini ve sakal tıraşını dolara nasıl bağladınız? Fırsatçılığın alası degilmidir bu? Kimse beni yanlış anlamasın ama önüne gelen herkes herkesi, hükümet milleti, millette bir birini kazıklamaya, soymaya, soygunculuğa son gaz devam ediyor. Değerli kuaförlerimiz, berberlerimiz eminim şimdi bana alınıp kırılacaklardır. Kusura bakmayın da, el insaf yahu...İnsanlar saçlarını boyatıyorlardır, boya, açıcı vs gibi, kimyasallar, farklı bir çok bakım ürünleri kullanılıyordur bunu anlayabilirim. Ama saç kesimi ve sakal tıraşını 100 ₺ oldu derseniz bunu anlamam imkansız.Bunun adına insanların aklıyla alay etmek denir. Bunun adına fırsatçılık ve soygunculuk denir. 100 ₺ Allah aşkına şaka gibi! Aklınızı mı, yoksa vicdanınızı mı kaybettiniz? Vallahi çok merak ediyorum bu kâbus nerede ve ne zaman sona erecek acaba?Yapmayın Allah aşkına yapmayın...Akıl var izan var. Mantık vicdan diye bir şey var. Kendinize gelin... " ifadelerine yer verdi. 
Alanya’da yeni yılda berber ve kuaförlerde zamlı tarife uygulanacak. Yeni tarifeye göre saç tıraşı 60 TL, sakal tıraşı ise 40 TL olacak. Zamlı tarifelerin nedeni 'Dolar' denmesi ardından tepkiler gelmeye başladı.

Önceki gün açıklamalarda bulunan Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir , “Piyasada her şeye zam geldiğini herkes biliyor. Berberler de çaresiz kaldı. Sabunundan, jiletinden, şampuanından, kiralarından her şey belli. Onun için ihtiyaçları doğrultusunda ilden zammı verdiler. Daha yüksek zam verilen yerler de var. Biz esnafımızı korumak adına makul seviyede bu şekilde karar aldık. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) de onayladı. Şu anda tarifeleri veriyoruz. Yasal süreçte sıkıntı yok” dedi.

Saç tıraşının 60 TL olmasının yüksek olup olmadığı sorulan Demir, “Her şeyin zamlandığını herkes biliyor. Şampuanı, jileti hepsi dolarla geliyor. Hepsi de pahalandı. Maliyetler yükseldi. Zaten çoktan beri zam vermemiştik. 3-4 ayda bile her şeyin fiyatı 2-3 misli oldu. Antalya Berberler Odası ve başka odaların da verdiği fiyatları göz önüne alarak makul seviyede artışını yaptırdık. AESOB da onayladı. Şu anda biz de esnafımızı düşünmek zorundayız” diye konuşmuştu. 

Bugün HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, yapılan zamların 'Şaka Gibi. Bunun adı fırsatçılık.' sözleri ile tepki gösterdi.

Yeni yapmış olduğu açıklamasında " Fırsatçılığa, soyguna, soygunculuğa nefes almaksızın devam...Allah aşkına biri bana şu 100 ₺' nin mantıklı bir tarafını, mantıklı bir şekilde anlativersin lütfen!Çok merak ediyorum. Siz her saç kestiğinizde kullandığınız tarak, makas ve tıraş makinasını çöpe atıp yenisini mi alıyorsunuz? Saç kesimini ve sakal tıraşını dolara nasıl bağladınız?

Fırsatçılığın alası degilmidir bu? Kimse beni yanlış anlamasın ama önüne gelen herkes herkesi, hükümet milleti, millette bir birini kazıklamaya, soymaya, soygunculuğa son gaz devam ediyor. Değerli kuaförlerimiz, berberlerimiz eminim şimdi bana alınıp kırılacaklardır. Kusura bakmayın da, el insaf yahu...İnsanlar saçlarını boyatıyorlardır, boya, açıcı vs gibi, kimyasallar, farklı bir çok bakım ürünleri kullanılıyordur bunu anlayabilirim. Ama saç kesimi ve sakal tıraşını 100 ₺ oldu derseniz bunu anlamam imkansız.Bunun adına insanların aklıyla alay etmek denir. Bunun adına fırsatçılık ve soygunculuk denir. 100 ₺ Allah aşkına şaka gibi! Aklınızı mı, yoksa vicdanınızı mı kaybettiniz? Vallahi çok merak ediyorum bu kâbus nerede ve ne zaman sona erecek acaba?Yapmayın Allah aşkına yapmayın...Akıl var izan var. Mantık vicdan diye bir şey var. Kendinize gelin... " ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop