mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Bulunan Ceset Kayıp Emlakçı Ataoğlu Mu?

Asayiş 23.06.2022 - 17:04, Güncelleme: 23.06.2022 - 18:20
 

Alanya’da Bulunan Ceset Kayıp Emlakçı Ataoğlu Mu?

Alanya'nın Tavşandamı bölgesinde gömülü ceset ihbarı üzerine ekipler harekete geçti.

Alanya’nın Seyir Terası bölgesindeki ormanlık alanda bir ceset bulunduğu bildirildi. ​Olay yeri güvenlik güçleri tarafından çevrilirken, cesedin kayıp emlakçı Ahmet Ataoğlu'na ait olabileceği iddia edildi. CESEDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU! Alanya’da 18 gündür kayıp olan emlakçı Ahmet Ataoğlu’nun (34) cansız bedeni ormanlık alanda gömülmüş olarak bulundu. Alanya’da 5 Haziran tarihinde evden çıkarak bir daha haber alınamayan Ahmet Ataoğlu, polis ve ailesi tarafından her yerde aranıyordu. Emlakçı Ahmet Ataoğlu’nun son görüldüğü Büyükhasbahçe Mahallesinde araştırma yapan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, toprak altına gömülü bir ceset olduğunu tespit etti. Olay yeri inceleme ve itfaiye ekiplerinin çalışma yürüttüğü bölgeye gelen cumhuriyet savcısı da incelemelerde bulundu. Çalışmaların devam ettiği alanda geniş güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Yapılan 1 saatlik kazı çalışmalanın ardından ceset toprağın altından çıkarıldı. Ahmet Ataoğlu’na ait olduğu öğrenilen cesetin kesin ölüm nedeninin belli olması için Antalya Tıp Kurumu’na gönderilecek. Ataoğlu’nun ailesi de acı haberi aldıktan sonra olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.  
Alanya'nın Tavşandamı bölgesinde gömülü ceset ihbarı üzerine ekipler harekete geçti.

Alanya’nın Seyir Terası bölgesindeki ormanlık alanda bir ceset bulunduğu bildirildi. ​Olay yeri güvenlik güçleri tarafından çevrilirken, cesedin kayıp emlakçı Ahmet Ataoğlu'na ait olabileceği iddia edildi.

CESEDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU!
Alanya’da 18 gündür kayıp olan emlakçı Ahmet Ataoğlu’nun (34) cansız bedeni ormanlık alanda gömülmüş olarak bulundu.
Alanya’da 5 Haziran tarihinde evden çıkarak bir daha haber alınamayan Ahmet Ataoğlu, polis ve ailesi tarafından her yerde aranıyordu. Emlakçı Ahmet Ataoğlu’nun son görüldüğü Büyükhasbahçe Mahallesinde araştırma yapan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, toprak altına gömülü bir ceset olduğunu tespit etti. Olay yeri inceleme ve itfaiye ekiplerinin çalışma yürüttüğü bölgeye gelen cumhuriyet savcısı da incelemelerde bulundu. Çalışmaların devam ettiği alanda geniş güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Yapılan 1 saatlik kazı çalışmalanın ardından ceset toprağın altından çıkarıldı. Ahmet Ataoğlu’na ait olduğu öğrenilen cesetin kesin ölüm nedeninin belli olması için Antalya Tıp Kurumu’na gönderilecek. Ataoğlu’nun ailesi de acı haberi aldıktan sonra olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop