mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Çocuklar Kızılkule’yi Gezdi

Gündem 22.10.2021 - 15:59, Güncelleme: 22.10.2021 - 15:59
 

Alanya’da Çocuklar Kızılkule’yi Gezdi

Alanya Belediyesi kültürel mirasını korumaya ve tanıtmaya devam ediyor. Minik ziyaretçilerini ağırlayan tarihi Kızılkule’de öğrenciler, Alanya Belediyesi Yayınları’nın 17. eseri olan Yaman ve Bal'ın Alanya Macerası-Kızılkule isimli çocuk kitabını okudu.

Alanya Belediyesi tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkarken bir yandan da gelecek nesillere aktarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda tarihi Kızılkule, bugün sınıf öğretmeni Ayşe Arı eşliğinde Nezahat Abdullah Doğan İlkokulu 3-C sınıfına ev sahipliği yaptı. Çocuklar hem tarihi kuleyi gezdi hem de yaşayarak ve hissederek öğrendi. ALANYA BELEDİYESİ’NİN ESERİNİ OLAYIN GEÇTİĞİ MEKANDA OKUDULAR Tarihi Kızılkule’nin her katını gezen çocuklar, Alanya Belediyesi Yayınları’nın 17. eseri olan Yaman ve Bal'ın Alanya Macerası-Kızılkule isimli çocuk kitabını, kitabın geçtiği mekanda okudu. Minik öğrenciler ve öğretmenleri, Alanya Belediyesi Kültür Müdürlüğü görevlisinin Alanya tarihi ve Kızılkule/Tersane eserleri ile ilgili verdiği bilgiler eşliğinde gezilerini tamamladılar.  
Alanya Belediyesi kültürel mirasını korumaya ve tanıtmaya devam ediyor. Minik ziyaretçilerini ağırlayan tarihi Kızılkule’de öğrenciler, Alanya Belediyesi Yayınları’nın 17. eseri olan Yaman ve Bal'ın Alanya Macerası-Kızılkule isimli çocuk kitabını okudu.

Alanya Belediyesi tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkarken bir yandan da gelecek nesillere aktarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda tarihi Kızılkule, bugün sınıf öğretmeni Ayşe Arı eşliğinde Nezahat Abdullah Doğan İlkokulu 3-C sınıfına ev sahipliği yaptı. Çocuklar hem tarihi kuleyi gezdi hem de yaşayarak ve hissederek öğrendi.

ALANYA BELEDİYESİ’NİN ESERİNİ OLAYIN GEÇTİĞİ MEKANDA OKUDULAR

Tarihi Kızılkule’nin her katını gezen çocuklar, Alanya Belediyesi Yayınları’nın 17. eseri olan Yaman ve Bal'ın Alanya Macerası-Kızılkule isimli çocuk kitabını, kitabın geçtiği mekanda okudu. Minik öğrenciler ve öğretmenleri, Alanya Belediyesi Kültür Müdürlüğü görevlisinin Alanya tarihi ve Kızılkule/Tersane eserleri ile ilgili verdiği bilgiler eşliğinde gezilerini tamamladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop