mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Çocuklara Kar Sürprizi

Gündem 20.01.2022 - 14:10, Güncelleme: 20.01.2022 - 14:10
 

Alanya’da Çocuklara Kar Sürprizi

Alanya Belediyesi hoş vakit geçirmeleri ve farklı aktivitelerle tanışmaları için çocuklara kar sürprizi yaptı. Yüksek kesimlerden yüklenen 4 kamyon kar, Alanya Kurşunlu Özel Eğitim Anaokulu bahçesinde çocuklarla buluştu.

Alanya Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetlerini sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında çocukların sosyal hayata adaptasyonu, hoş vakit geçirmeleri ve farklı aktivitelerle tanışmaları amacıyla Alanya’nın yüksek kesimlerinde etkili olan kar, kamyonlar aracılığıyla merkeze taşındı. 4 kamyon dolusu kar Alanya Kurşunlu Özel Eğitim Anaokulu bahçesine dökülerek çocukların karla tanışması sağlandı. Pek çok farklı okuldan öğrenciler de buraya gelerek karla oynamanın keyfini yaşadı. “HAYATIM BOYUNCA HATIRLAYACAĞIM BİR GÜN” Daha önce hiç kar görmediklerini belirten çocuklar, kendilerine böyle bir imkan sağladığı için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler. Çocuklar, “Hayatımızın en güzel günü oldu. Bize böyle bir deneyim yaşattığı için Başkanımız Adem Murat Yücel’e çok teşekkür ederiz” dediler.
Alanya Belediyesi hoş vakit geçirmeleri ve farklı aktivitelerle tanışmaları için çocuklara kar sürprizi yaptı. Yüksek kesimlerden yüklenen 4 kamyon kar, Alanya Kurşunlu Özel Eğitim Anaokulu bahçesinde çocuklarla buluştu.

Alanya Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetlerini sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında çocukların sosyal hayata adaptasyonu, hoş vakit geçirmeleri ve farklı aktivitelerle tanışmaları amacıyla Alanya’nın yüksek kesimlerinde etkili olan kar, kamyonlar aracılığıyla merkeze taşındı. 4 kamyon dolusu kar Alanya Kurşunlu Özel Eğitim Anaokulu bahçesine dökülerek çocukların karla tanışması sağlandı. Pek çok farklı okuldan öğrenciler de buraya gelerek karla oynamanın keyfini yaşadı.

“HAYATIM BOYUNCA HATIRLAYACAĞIM BİR GÜN”

Daha önce hiç kar görmediklerini belirten çocuklar, kendilerine böyle bir imkan sağladığı için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler. Çocuklar, “Hayatımızın en güzel günü oldu. Bize böyle bir deneyim yaşattığı için Başkanımız Adem Murat Yücel’e çok teşekkür ederiz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop