mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Kadını Yüzünden Bıçakla Yaraladı

Gündem 25.01.2024 - 09:27, Güncelleme: 25.01.2024 - 09:27
 

Alanya’da Kadını Yüzünden Bıçakla Yaraladı

Alanya'da kaldığı evin odasını kiralayan Kazakistanlı kadını bıçakla yaralayan balıkçı Y.B., mahkemede “İsviçre çakısı ile yüzüne vurduktan sonra Cumhuriyet Polis Karakolu’na teslim oldum” dedi.

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya ‘Kasten Öldürmeye Teşebbüs’ suçundan Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Y.B. (64) SEGBİS'le katıldı. Duruşmada sanık Y.B’nin avukatı ve müşteki avukatı hazır bulundular. Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, tutuklu sanık Y.B’ye “Kasten öldürme suçundan, kamu davasından yargılanıyorsun. Neler söyleyeceksiniz?” “BEN YARDIMCI OLDUM” Sanık Y.B. verdiği ifadesinde, “Tosmur’da kiralık kaldığım evin 4 odası bulunuyor. Ev sahibi tarafından bir odası Kazakistan uyruklu Mira adlı (Kurulay Sadu Aliyeva) 49 yaşındaki kadına kiraya verilmiş. Ben de boşandığım için kendisine yardım etmek istedim. Beraber yaşıyorduk. Yani benim kadın arkadaşım oldu. Kendisine kahvaltı hazırladım. Kendisi bana oteldeki gibi kahvaltı hazırlamışsın dedi. Ben balıkçılık yaparken bile kendisine balık tutup ikram ediyordum” dedi.  “RESTORANA 10 BİRA VE SİGARASINI GETİRDİM” Sanık Y.B mahkemede sözlerini şöyle sürdürdü: “Kazak kadın benden dışarıdan 10 bira istedi. Ev ile restoran sahibi N.G. bana mesaj göndererek kadının sigarasının da bittiğini söylemesi üzerine sigarasını da alarak restorana geldim. Bana hakaretler etmeye başladı. Beni aşağıladı. Kendisini İsviçre çakısı ile yüzünden yaraladıktan sonra Cumhuriyet Polis Karakolu’na giderek teslim oldum. Kadının 10 tane pasaportu var, kaçak yaşıyordu.” MÜŞTEKİ AVUKATI: ÇAKI DEĞİL, BIÇAK VAR Müşteki Kazakistan uyruklu kadının avukatı, sanık Y.B’nin müvekkilini çakıyla değil, büyük bıçakla yaraladığını söyleyerek üst sınırdan cezalandırılmasını ve tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti. Avukat, müvekkilinin vizesi dolduğu için ülkesinde olduğunu söyleyerek gelecek celsede hazır edileceğini söyledi. SANIK AVUKATI TAHLİYESİNİ İSTEDİ Sanık Y.B’nin avukatı ise, “Müvekkilim 26 Mayıs 2023 tarihinden itibaren tutuklu. Kasten Öldürmeye Teşebbüs etmedi. Müşteki tarafından tahrik edildi. Tanıkların ifadelerini kabul etmiyoruz. Restoranda yaşanan olayın CD’si dosyada mevcut. Tekrar incelenmesini talep ederek müvekkilimin adli kontrol şartıyla tahliyesini talep ederim” diye konuştu.  2 KİŞİ TANIK OLARAK DİNLENECEK Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tutuklu sanık Y.B’nin tutukluluk halinin devamına, restoranda yaşanan olayda ev ve restoran sahibi N.G. ve İ.K’nin tanık olarak dinlenilmesine, olay anını gösteren CD’nin tekrar incelenmesine, müşteki Kazakistanlı kadın Kurulay Sadu Aliyeva'nın gelecek celsede hazır edilmesine karar vererek duruşmayı 18 Nisan’a erteledi.  
Alanya'da kaldığı evin odasını kiralayan Kazakistanlı kadını bıçakla yaralayan balıkçı Y.B., mahkemede “İsviçre çakısı ile yüzüne vurduktan sonra Cumhuriyet Polis Karakolu’na teslim oldum” dedi.

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya ‘Kasten Öldürmeye Teşebbüs’ suçundan Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Y.B. (64) SEGBİS'le katıldı. Duruşmada sanık Y.B’nin avukatı ve müşteki avukatı hazır bulundular. Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, tutuklu sanık Y.B’ye “Kasten öldürme suçundan, kamu davasından yargılanıyorsun. Neler söyleyeceksiniz?”

“BEN YARDIMCI OLDUM”

Sanık Y.B. verdiği ifadesinde, “Tosmur’da kiralık kaldığım evin 4 odası bulunuyor. Ev sahibi tarafından bir odası Kazakistan uyruklu Mira adlı (Kurulay Sadu Aliyeva) 49 yaşındaki kadına kiraya verilmiş. Ben de boşandığım için kendisine yardım etmek istedim. Beraber yaşıyorduk. Yani benim kadın arkadaşım oldu. Kendisine kahvaltı hazırladım. Kendisi bana oteldeki gibi kahvaltı hazırlamışsın dedi. Ben balıkçılık yaparken bile kendisine balık tutup ikram ediyordum” dedi. 

“RESTORANA 10 BİRA VE SİGARASINI GETİRDİM”

Sanık Y.B mahkemede sözlerini şöyle sürdürdü: “Kazak kadın benden dışarıdan 10 bira istedi. Ev ile restoran sahibi N.G. bana mesaj göndererek kadının sigarasının da bittiğini söylemesi üzerine sigarasını da alarak restorana geldim. Bana hakaretler etmeye başladı. Beni aşağıladı. Kendisini İsviçre çakısı ile yüzünden yaraladıktan sonra Cumhuriyet Polis Karakolu’na giderek teslim oldum. Kadının 10 tane pasaportu var, kaçak yaşıyordu.”

MÜŞTEKİ AVUKATI: ÇAKI DEĞİL, BIÇAK VAR

Müşteki Kazakistan uyruklu kadının avukatı, sanık Y.B’nin müvekkilini çakıyla değil, büyük bıçakla yaraladığını söyleyerek üst sınırdan cezalandırılmasını ve tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti. Avukat,

müvekkilinin vizesi dolduğu için ülkesinde olduğunu söyleyerek gelecek celsede hazır edileceğini söyledi.

SANIK AVUKATI TAHLİYESİNİ İSTEDİ

Sanık Y.B’nin avukatı ise, “Müvekkilim 26 Mayıs 2023 tarihinden itibaren tutuklu. Kasten Öldürmeye Teşebbüs etmedi. Müşteki tarafından tahrik edildi. Tanıkların ifadelerini kabul etmiyoruz. Restoranda yaşanan olayın CD’si dosyada mevcut. Tekrar incelenmesini talep ederek müvekkilimin adli kontrol şartıyla tahliyesini talep ederim” diye konuştu. 

2 KİŞİ TANIK OLARAK DİNLENECEK

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tutuklu sanık Y.B’nin tutukluluk halinin devamına, restoranda yaşanan olayda ev ve restoran sahibi N.G. ve İ.K’nin tanık olarak dinlenilmesine, olay anını gösteren CD’nin tekrar incelenmesine, müşteki Kazakistanlı kadın Kurulay Sadu Aliyeva'nın gelecek celsede hazır edilmesine karar vererek duruşmayı 18 Nisan’a erteledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop