mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Kripto Dolandırıcısı Yakalandı!

Asayiş 07.12.2021 - 14:17, Güncelleme: 16.05.2023 - 19:25
 

Alanya’da Kripto Dolandırıcısı Yakalandı!

İstanbul'daki kripto para dolandırıcılığı şüphelisi Alanya’da polisin bir villaya düzenlediği operasyonla yakalandı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri İstanbul Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliğince "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "Tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerin dolandırıcılığı", "Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçundan aranan şüpheli A. K.’nin ilçede olduğu bilgisine ulaşarak harekete geçti. Ekipler yaptıkları teknik ve fiziki takibin ardından Bektaş Mahallesi Tepe Caddesi üzerindeki bir villaya baskın düzenleyerek şüpheli A. K.’yi yakaladı. Gözaltına alındıktan sonra polis merkezine getiren şüpheli A. K. buradaki işlemlerinin ardından soruşturmanın devamı için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğü’ne teslim edileceği öğrenildi.   Kaynak : kripto haber
İstanbul'daki kripto para dolandırıcılığı şüphelisi Alanya’da polisin bir villaya düzenlediği operasyonla yakalandı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri İstanbul Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliğince "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "Tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerin dolandırıcılığı", "Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçundan aranan şüpheli A. K.’nin ilçede olduğu bilgisine ulaşarak harekete geçti. Ekipler yaptıkları teknik ve fiziki takibin ardından Bektaş Mahallesi Tepe Caddesi üzerindeki bir villaya baskın düzenleyerek şüpheli A. K.’yi yakaladı. Gözaltına alındıktan sonra polis merkezine getiren şüpheli A. K. buradaki işlemlerinin ardından soruşturmanın devamı için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğü’ne teslim edileceği öğrenildi.

 

Kaynak : kripto haber
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop