mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor

Kültür-Sanat 30.03.2022 - 22:09, Güncelleme: 30.03.2022 - 22:09
 

Alanya’da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor

Alanya Belediyesi’nin 58. Kütüphane Haftası’nda düzenlediği etkinlikler kapsamında öğrenciler usta yazarlarla buluşarak sohbet etme ve kitaplarını imzalatma fırsatı buluyorlar. Sevilen Yazar Melih Tuğtağ ile buluşan öğrenciler hem eğleniyor hem de kitap ve kütüphane sevgisini öğreniyorlar.

28 Mart-3 Nisan 58. Kütüphane Haftası kapsamında Alanya Belediyesi, yazarlarla ve sevilen isimlerle öğrencileri buluşturmaya devam ediyor. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş ve Alanya Belediye Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal’ın da katılarak öğrencilerle sohbet ettiği etkinliklerde ‘Sessiz Sakin’in Gürültülü Maceraları’ kitapları ile ünlenen çocuk kitabı yazarı Melih Tuğtağ öğrencilerle bir araya geldi. Farkı okullardan gelen öğrencilerle söyleşi yapan sevilen yazar Tuğtağ, miniklerin sorularını yanıtladı ve kitaplarını imzaladı. Oldukça eğlenceli geçen etkinliklere katılımın yüksek olduğu görünürken, çocuklara kitap ve kütüphane sevgisi aşılandı. Alanya Belediye Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde gerçekleşen etkinliklerde Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncularından Esra Tığlı Kutertan da minik öğrencilere masal anlattı. Masal Etkinliğine katılan çok sayıda öğrenci hem eğlendi hem de öğrendi. Etkinlikler kapsamında en çok kitap okuyan ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin kitapsevere ödül verildi. Ödülleri Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş ile Alanya Belediye Tiyatro Müdürü alkışlar eşliğinde kazananlara takdim ettiler. Kütüphane Haftası sürecince Özge Yorulmaz, Leplay, Psikolog Merve Bıyıklı, Günay Yüksel, Filiz Yıldırım ve Ezgi Yaşar gibi sevilen isimler öğrencilerle bir araya gelecek.
Alanya Belediyesi’nin 58. Kütüphane Haftası’nda düzenlediği etkinlikler kapsamında öğrenciler usta yazarlarla buluşarak sohbet etme ve kitaplarını imzalatma fırsatı buluyorlar. Sevilen Yazar Melih Tuğtağ ile buluşan öğrenciler hem eğleniyor hem de kitap ve kütüphane sevgisini öğreniyorlar.

28 Mart-3 Nisan 58. Kütüphane Haftası kapsamında Alanya Belediyesi, yazarlarla ve sevilen isimlerle öğrencileri buluşturmaya devam ediyor.

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş ve Alanya Belediye Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal’ın da katılarak öğrencilerle sohbet ettiği etkinliklerde ‘Sessiz Sakin’in Gürültülü Maceraları’ kitapları ile ünlenen çocuk kitabı yazarı Melih Tuğtağ öğrencilerle bir araya geldi. Farkı okullardan gelen öğrencilerle söyleşi yapan sevilen yazar Tuğtağ, miniklerin sorularını yanıtladı ve kitaplarını imzaladı. Oldukça eğlenceli geçen etkinliklere katılımın yüksek olduğu görünürken, çocuklara kitap ve kütüphane sevgisi aşılandı.

Alanya Belediye Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde gerçekleşen etkinliklerde Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncularından Esra Tığlı Kutertan da minik öğrencilere masal anlattı. Masal Etkinliğine katılan çok sayıda öğrenci hem eğlendi hem de öğrendi.

Etkinlikler kapsamında en çok kitap okuyan ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin kitapsevere ödül verildi. Ödülleri Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş ile Alanya Belediye Tiyatro Müdürü alkışlar eşliğinde kazananlara takdim ettiler.

Kütüphane Haftası sürecince Özge Yorulmaz, Leplay, Psikolog Merve Bıyıklı, Günay Yüksel, Filiz Yıldırım ve Ezgi Yaşar gibi sevilen isimler öğrencilerle bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop