mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Mega Proje Sona Geliyor

Dünya 09.01.2024 - 15:52, Güncelleme: 09.01.2024 - 15:52
 

Alanya’da Mega Proje Sona Geliyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, mega projelerinden olan Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi’nin en üst katı için beton dökümü gerçekleştirilerek projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projesi Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi son aşamaya geldi. Otopark ve pazar kısmının tamamlanarak hizmete açıldığı projede üst yapı çalışmaları ise devam ediyor. Temmuz ayından beri otopark ve pazar alanı olarak hizmete açılan projede çalışmalar son düzlüğe geldi. Hafta içi veya hafta sonu demeden tüm hava koşullarına rağmen çalışmalarını sürdüren ekipler, en üst katın beton dökümünü gerçekleştirdiler. BAŞKAN YÜCEL: "HIZLI BİR ŞEKİLDE TAMAMLAYARAK HİZMETE AÇACAĞIZ" Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yücel, “Projemizi tamamlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Herkesin bildiği üzere otopark ve pazar alanını yaz ortasında hizmete açmıştık. Üst kısımlardaki çalışmalarımızı hızla devam ediyor. Son katın beton dökümünü gerçekleştirdik. Şimdi projenin iç kısımlarına daha sonra ise sıva çalışmalarımıza başlayacağız. En kısa sürede mega projemizi tamamen açarak halkımızın kullanımına sunmak istiyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, mega projelerinden olan Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi’nin en üst katı için beton dökümü gerçekleştirilerek projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projesi Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi son aşamaya geldi. Otopark ve pazar kısmının tamamlanarak hizmete açıldığı projede üst yapı çalışmaları ise devam ediyor. Temmuz ayından beri otopark ve pazar alanı olarak hizmete açılan projede çalışmalar son düzlüğe geldi. Hafta içi veya hafta sonu demeden tüm hava koşullarına rağmen çalışmalarını sürdüren ekipler, en üst katın beton dökümünü gerçekleştirdiler.

BAŞKAN YÜCEL: "HIZLI BİR ŞEKİLDE TAMAMLAYARAK HİZMETE AÇACAĞIZ"

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yücel, “Projemizi tamamlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Herkesin bildiği üzere otopark ve pazar alanını yaz ortasında hizmete açmıştık. Üst kısımlardaki çalışmalarımızı hızla devam ediyor. Son katın beton dökümünü gerçekleştirdik. Şimdi projenin iç kısımlarına daha sonra ise sıva çalışmalarımıza başlayacağız. En kısa sürede mega projemizi tamamen açarak halkımızın kullanımına sunmak istiyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop