mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Muhtarlar Ofisi Dualarla Açıldı

Gündem 19.10.2021 - 15:34, Güncelleme: 19.10.2021 - 15:34
 

Alanya'da Muhtarlar Ofisi Dualarla Açıldı

Alanya Belediyesi’nin, belediye ile vatandaş arasında köprü görevi gören muhtarlar için özel olarak hazırlayıp tahsis ettiği yeni Muhtar Ofisleri, Muhtarlar Günü’nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Atatürk Anıtı önünde başlayan Muhtarlar Günü programının ardından Cikcilli Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen törenle yaklaşık 20 yeni muhtarlık ofisi faaliyete geçti.  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ev sahipliğindeki açılış törenine Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, siyasi parti temsilcileri, Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel ve mahalle muhtarları katıldı.  MUHTARLAR İSTEDİ, BİZ YAPTIK Açılış töreninde konuşan Dernek Başkanı Yüksel, hizmetlerinden dolayı Başkan Yücel ve ekibine teşekkür etti. Yüksel’in plaket takdim ettiği Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi olarak halkımızla aramızda köprü vazifesi gören, her zaman işbirliği için birlikte çalıştığımız muhtarlarımızın en büyük eksikliklerinden birisi muhtarlık ofisleriydi. Muhtarlar bizden istedi, biz de öncelik ve aciliyet sırasına göre ofislerini kazandırdık. Kazandırmaya da devam edeceğiz. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın daha konforlu bir yerde hizmet alışverişinde bulunacak.” dedi.  GELECEK 50 YILA HİZMET EDECEK  Öncelik insan diyerek sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet ve projeler ürettiklerini belirten Yücel, yapılan ve yapılacak olan icraatlara değindi. Cuma Pazarı’ndaki ‘Kapalı Otopark, Pazar Alanı Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi’ne değinen Yücel, “Alanya’mızın geleceğini şekillendirecek bir projenin temellerini atıyoruz. Bu projeye de Alanyamızın gelecek en az 50 yılına hizmet edecek ve halkımızın vazgeçilmez noktalarından birisi olacaktır.” diye konuştu. ÜRKMEZER’DEN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR  Kaymakam Ürkmezer de yapmış olduğu konuşmada “Böyle güzel hizmetlerle inşallah hep birlikte olmaya devam ederiz. Aslan yattığı yerden belli olur diye çok güzel bir deyim var. Bizler de bütün devlet kurumlarının en iyi şekilde hizmet vereceği noktalar oluşturmakla mükellefiz. Bu anlamda Alanya Belediyemize muhtarlarımıza sağladığı bu güzel hizmet için teşekkür ediyoruz. Bizler de bütün kurumlarımızla daha iyi hizmet etmeyi sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah 2022’de Alanya’ya yakışan yeni bir hükümet konağının temelini atacağız. Alanya’da herkes en iyisine layık. Bu anlayışla vatandaşımızın en iyi hizmeti alması için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.  
Alanya Belediyesi’nin, belediye ile vatandaş arasında köprü görevi gören muhtarlar için özel olarak hazırlayıp tahsis ettiği yeni Muhtar Ofisleri, Muhtarlar Günü’nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Atatürk Anıtı önünde başlayan Muhtarlar Günü programının ardından Cikcilli Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen törenle yaklaşık 20 yeni muhtarlık ofisi faaliyete geçti.  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ev sahipliğindeki açılış törenine Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, siyasi parti temsilcileri, Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel ve mahalle muhtarları katıldı. 

MUHTARLAR İSTEDİ, BİZ YAPTIK
Açılış töreninde konuşan Dernek Başkanı Yüksel, hizmetlerinden dolayı Başkan Yücel ve ekibine teşekkür etti. Yüksel’in plaket takdim ettiği Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi olarak halkımızla aramızda köprü vazifesi gören, her zaman işbirliği için birlikte çalıştığımız muhtarlarımızın en büyük eksikliklerinden birisi muhtarlık ofisleriydi. Muhtarlar bizden istedi, biz de öncelik ve aciliyet sırasına göre ofislerini kazandırdık. Kazandırmaya da devam edeceğiz. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın daha konforlu bir yerde hizmet alışverişinde bulunacak.” dedi. 

GELECEK 50 YILA HİZMET EDECEK 
Öncelik insan diyerek sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet ve projeler ürettiklerini belirten Yücel, yapılan ve yapılacak olan icraatlara değindi. Cuma Pazarı’ndaki ‘Kapalı Otopark, Pazar Alanı Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi’ne değinen Yücel, “Alanya’mızın geleceğini şekillendirecek bir projenin temellerini atıyoruz. Bu projeye de Alanyamızın gelecek en az 50 yılına hizmet edecek ve halkımızın vazgeçilmez noktalarından birisi olacaktır.” diye konuştu.

ÜRKMEZER’DEN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR 
Kaymakam Ürkmezer de yapmış olduğu konuşmada “Böyle güzel hizmetlerle inşallah hep birlikte olmaya devam ederiz. Aslan yattığı yerden belli olur diye çok güzel bir deyim var. Bizler de bütün devlet kurumlarının en iyi şekilde hizmet vereceği noktalar oluşturmakla mükellefiz. Bu anlamda Alanya Belediyemize muhtarlarımıza sağladığı bu güzel hizmet için teşekkür ediyoruz. Bizler de bütün kurumlarımızla daha iyi hizmet etmeyi sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah 2022’de Alanya’ya yakışan yeni bir hükümet konağının temelini atacağız. Alanya’da herkes en iyisine layık. Bu anlayışla vatandaşımızın en iyi hizmeti alması için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop