mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Muhteşem Cumhuriyet Kutlaması

Gündem 29.10.2021 - 23:49, Güncelleme: 29.10.2021 - 23:49
 

Alanya'da Muhteşem Cumhuriyet Kutlaması

Cumhuriyetin ilanının 98. yılı kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da coşkuyla kutlandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 98 yıl önce yakılan Cumhuriyet meşalesi ilk günkü heyecan ve sevinçle yanmaya devam ediyor. Cumhuriyetin ilanının 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında etkinlikler sürüyor. Etkinlikler ilk olarak Alanya Kaymakamlığında Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer’in tebrikleri kabulü ile başladı. ŞİİRLER OKUNDU GÖSTERİLER SUNULDU Kaymakamlıkta gerçekleşen programın ardından Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, ilçe protokolü, siyasiler ve sivil toplum örgütleri, İskele Şelale Meydanı’nda düzenlenen etkinliklere katıldı. Bando ve halk oyunları gösterisinin ardından öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okuyup, hazırladıkları kompozisyonlarını seslendirdiler. 98’İNCİ YILA 98 ÖĞRENCİLİ ZEYBEK Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri Yüksekokulu’nda öğretim gören 98 öğrenci, Cumhuriyetin 98. yıldönümü kutlamaları kapsamında Harmandalı Zeybeği oynadılar. Misafirlerden büyük takdir toplayan gösteri uzun süre ayakta alkışlandı. Gösteriler, tören geçişi ile son buldu. FENER ALAYI VE DEMET AKALIN KONSERİ Fener Alayı’na binlerce vatandaş Türk bayrakları ile katılırken, ardından Belediye Sarayı arkasında ünlü sanatçı Demet Akalın sahne aldığı muhteşem konserle yüzlerce vatandaşı coşturdu.  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümünü Demet Akalın'ın muhteşem konseriyle, büyük bir coşkuyla kutladık. Cumhuriyet coşkumuza ortak olan değerli vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını; vatanımız uğruna toprağa düşen bütün şehitlerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramı’mızı bir kez daha yürekten kutluyorum." ifadelerine yer verdi. 
Cumhuriyetin ilanının 98. yılı kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da coşkuyla kutlandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 98 yıl önce yakılan Cumhuriyet meşalesi ilk günkü heyecan ve sevinçle yanmaya devam ediyor. Cumhuriyetin ilanının 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında etkinlikler sürüyor. Etkinlikler ilk olarak Alanya Kaymakamlığında Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer’in tebrikleri kabulü ile başladı.

ŞİİRLER OKUNDU GÖSTERİLER SUNULDU

Kaymakamlıkta gerçekleşen programın ardından Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, ilçe protokolü, siyasiler ve sivil toplum örgütleri, İskele Şelale Meydanı’nda düzenlenen etkinliklere katıldı. Bando ve halk oyunları gösterisinin ardından öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okuyup, hazırladıkları kompozisyonlarını seslendirdiler.

98’İNCİ YILA 98 ÖĞRENCİLİ ZEYBEK

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri Yüksekokulu’nda öğretim gören 98 öğrenci, Cumhuriyetin 98. yıldönümü kutlamaları kapsamında Harmandalı Zeybeği oynadılar. Misafirlerden büyük takdir toplayan gösteri uzun süre ayakta alkışlandı. Gösteriler, tören geçişi ile son buldu.

FENER ALAYI VE DEMET AKALIN KONSERİ

Fener Alayı’na binlerce vatandaş Türk bayrakları ile katılırken, ardından Belediye Sarayı arkasında ünlü sanatçı Demet Akalın sahne aldığı muhteşem konserle yüzlerce vatandaşı coşturdu. 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümünü Demet Akalın'ın muhteşem konseriyle, büyük bir coşkuyla kutladık. Cumhuriyet coşkumuza ortak olan değerli vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını; vatanımız uğruna toprağa düşen bütün şehitlerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramı’mızı bir kez daha yürekten kutluyorum." ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop