mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Okul Çevreleri Denetlendi

Asayiş 27.10.2021 - 21:51, Güncelleme: 27.10.2021 - 21:51
 

Alanya’da Okul Çevreleri Denetlendi

Alanya polisi okul çevrelerini didik didik aradı Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri okul çevrelerini didik didik aradı,şüpheli görünenler GBT sorgusu yapıldı.

Okul, Güvenli Eğitim' projesi kapsamımda  uygulama gerçekleştirildi.Okul çevresi ile servis araçlarına yönelik denetimler yapıldı.  Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü çocukların suça sürüklenmesini ve suç mağduru olmasını engellemek, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini etkileyecek zararlı alışkanlıklardan ve tehlikeli maddelerden korumak, güvenli bir ortamda gelişimlerini ve eğitimlerini sürdürmeleri amacıyla ilçede okullar bölgesi ve çevresindeki parklar, kahvehaneler, internet kafeler ile umuma açık yerlerde çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevresi ile servis araçlarını denetledi. Yapılan denetimlerde 115 şüpheli şahıs, 27 işyeri, 25 farklı yerde bulunan park ve bahçeler kontrol edildi. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün denetim ve çalışmalarının devam edeceği öğrenildi. (Mehmet Al)  
Alanya polisi okul çevrelerini didik didik aradı Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri okul çevrelerini didik didik aradı,şüpheli görünenler GBT sorgusu yapıldı.

Okul, Güvenli Eğitim' projesi kapsamımda  uygulama gerçekleştirildi.Okul çevresi ile servis araçlarına yönelik denetimler yapıldı.  Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü çocukların suça sürüklenmesini ve suç mağduru olmasını engellemek, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini etkileyecek zararlı alışkanlıklardan ve tehlikeli maddelerden korumak, güvenli bir ortamda gelişimlerini ve eğitimlerini sürdürmeleri amacıyla ilçede okullar bölgesi ve çevresindeki parklar, kahvehaneler, internet kafeler ile umuma açık yerlerde çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevresi ile servis araçlarını denetledi.

Yapılan denetimlerde 115 şüpheli şahıs, 27 işyeri, 25 farklı yerde bulunan park ve bahçeler kontrol edildi. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün denetim ve çalışmalarının devam edeceği öğrenildi. (Mehmet Al)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop