mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Okullar Açıldı

Gündem 01.09.2021 - 16:03, Güncelleme: 01.09.2021 - 16:03
 

Alanya’da Okullar Açıldı

Alanya’da 6 Eylül’de başlayacak olan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencileri uyum eğitimlerine başladı.

İlçede bağımsız anaokulları dahil 4 bin 937’si anasınıfı, 5 bin 742’si birinci sınıf öğrencisi ders başı yaptı. Öğrencilerin sevincine ortak olmak için Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Bilgi Bulut İlkokulu'nu ziyaret etti. Okulu ziyaretinde açıklama yapan Yılmaz, çok mutlu olduğunu ve uzun bir aradan sonra okulların açılmasını beklemiş olduklarını söyledi. Yılmaz, “1 Eylül’den itibaren ders süreleri, günler kısaltılmadan hibrit olmadan ilk kez okulumuz öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile bir araya geliyor. Kapanmaların sebebi okullar değil. Bizlerin üzerine düşen görevler okullarda teneffüslerde dahil maskeler çıkartılmayacak ve sosyal mesafe korunacak. Velilerimiz sadece bugüne mahsus bahçeye alındı. Bunun sebebi de öğrencilerin huzursuzluk yaşamalarından kaynaklı. Sadece bugünlük izin verildi. Onun dışında artık velilerimiz çocuklarını okulların çıkış kapılarından alacak. Bu süreçte okullarımızda öğretmenlerin kantinde ve okulda çalışan personellerin büyük çoğunluğu aşısını yaptırmıştır."
Alanya’da 6 Eylül’de başlayacak olan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencileri uyum eğitimlerine başladı.

İlçede bağımsız anaokulları dahil 4 bin 937’si anasınıfı, 5 bin 742’si birinci sınıf öğrencisi ders başı yaptı. Öğrencilerin sevincine ortak olmak için Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Bilgi Bulut İlkokulu'nu ziyaret etti. Okulu ziyaretinde açıklama yapan Yılmaz, çok mutlu olduğunu ve uzun bir aradan sonra okulların açılmasını beklemiş olduklarını söyledi. Yılmaz,

“1 Eylül’den itibaren ders süreleri, günler kısaltılmadan hibrit olmadan ilk kez okulumuz öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile bir araya geliyor. Kapanmaların sebebi okullar değil. Bizlerin üzerine düşen görevler okullarda teneffüslerde dahil maskeler çıkartılmayacak ve sosyal mesafe korunacak. Velilerimiz sadece bugüne mahsus bahçeye alındı. Bunun sebebi de öğrencilerin huzursuzluk yaşamalarından kaynaklı. Sadece bugünlük izin verildi. Onun dışında artık velilerimiz çocuklarını okulların çıkış kapılarından alacak. Bu süreçte okullarımızda öğretmenlerin kantinde ve okulda çalışan personellerin büyük çoğunluğu aşısını yaptırmıştır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop