mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Şok İstifa!

Siyaset 30.09.2021 - 09:17, Güncelleme: 30.09.2021 - 09:23
 

Alanya’da Şok İstifa!

Yılmaz Bağışlar sabaha karşı dilekçe yazarak istifa etti.

Alanya Belediye Meclis Üyesi, aynı zamanda Mahmutlarspor Başkanı olan, CHP’li İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, dün gece şok bir kararla CHP’den istifa etti. Bağışlar hem CHP’den hem de meclis üyeliğinden istifa ettiğini belirtti. Bu arada CHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Sipahioğlu, Bağışlar’ın istifasını kendisine sunduğunu, kendisinin de istifayı kabul ettiğini açıkladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, vatandaş için istediği taleplere geç yanıt vermesini veya hiç yanıt vermemesini gerekçe gösteren Bağışlar, sosyal medya hesabında istifa dilekçesinin altına, “Gitme vaktimizin geldiği söylendi. Dost dediyse üstüne laf etmeyiz. Dosta can feda. Hoşça kal sevgilim. Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği sizlerin hakkının korunması kadar değerli olacak. Yarın, güzel bir gün. Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği istifa dilekçesini tek başıma yazdım, sabah tek başıma istifamı veriyorum. O güzel alevler sizlerin söylemiyle ışık bulmaya devam edecektir. Selametle dostlarım” yazdı. Bağışlar’ın istifasının ardından yeni meclis üyesinin kim olacağı ise merak konusu oldu. CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nın mevcut meclis üyeleriyle bugün olağanüstü bir toplantı yaparak haftaya Salı günü gerçekleştirilecek meclis toplantısı öncesi, yasa gereği yedek listeden bir isim belirlemesi gerekiyor.
Yılmaz Bağışlar sabaha karşı dilekçe yazarak istifa etti.

Alanya Belediye Meclis Üyesi, aynı zamanda Mahmutlarspor Başkanı olan, CHP’li İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, dün gece şok bir kararla CHP’den istifa etti. Bağışlar hem CHP’den hem de meclis üyeliğinden istifa ettiğini belirtti. Bu arada CHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Sipahioğlu, Bağışlar’ın istifasını kendisine sunduğunu, kendisinin de istifayı kabul ettiğini açıkladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, vatandaş için istediği taleplere geç yanıt vermesini veya hiç yanıt vermemesini gerekçe gösteren Bağışlar, sosyal medya hesabında istifa dilekçesinin altına, “Gitme vaktimizin geldiği söylendi. Dost dediyse üstüne laf etmeyiz. Dosta can feda. Hoşça kal sevgilim. Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği sizlerin hakkının korunması kadar değerli olacak. Yarın, güzel bir gün. Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği istifa dilekçesini tek başıma yazdım, sabah tek başıma istifamı veriyorum. O güzel alevler sizlerin söylemiyle ışık bulmaya devam edecektir. Selametle dostlarım” yazdı.

Bağışlar’ın istifasının ardından yeni meclis üyesinin kim olacağı ise merak konusu oldu. CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nın mevcut meclis üyeleriyle bugün olağanüstü bir toplantı yaparak haftaya Salı günü gerçekleştirilecek meclis toplantısı öncesi, yasa gereği yedek listeden bir isim belirlemesi gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop