mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Süleymancı Cemaati’nin Kermesi Açıldı

Gündem 03.05.2024 - 18:00, Güncelleme: 03.05.2024 - 18:00
 

Alanya'da Süleymancı Cemaati’nin Kermesi Açıldı

Alanya'nın Sugözü Mahallesi'nde bulunan Eşgilik düğün salonunda Süleymancı Cemaatinin düzenlediği ve 10 gün sürecek kermesin açılışı gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz genel ve yerel seçimlerde CHP adaylarını destekleme kararı alması sonrası ülke güdeminde sıkça tartışılan Süleymancı Cemaati’nin 'Lezzet Şöleni' adı altında düzenledikleri kermesin açılış duasına Alanya’nın tanınmış bir çok iş insanı katılım sağlarken, Alanya Belediyesi'nin yeni Başkanı Osman Tarık Özçelik de katıldı. Açılış duasında, katılımcılar dualar eşliğinde kermesin bereketini ve huzurunu dile getirdiler. Kermes, çeşitli el işleri, yiyecek ve içecek stantlarıyla dolu olarak ziyaretçilerine kapılarını açtı. 10 gün sürecek kermeste elde edilecek milyonluk gelirlerin Alanya’da bulunan cemaatin kurslarına destek olarak gideceği öğrenildi. Öte yandan geçtiğimiz yıl kurulan kermeste polis ve vergi denetmenleri de görevlendirilmişti. Bu yılda aynı görevlendirmelerin yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu oldu.
Alanya'nın Sugözü Mahallesi'nde bulunan Eşgilik düğün salonunda Süleymancı Cemaatinin düzenlediği ve 10 gün sürecek kermesin açılışı gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz genel ve yerel seçimlerde CHP adaylarını destekleme kararı alması sonrası ülke güdeminde sıkça tartışılan Süleymancı Cemaati’nin 'Lezzet Şöleni' adı altında düzenledikleri kermesin açılış duasına Alanya’nın tanınmış bir çok iş insanı katılım sağlarken, Alanya Belediyesi'nin yeni Başkanı Osman Tarık Özçelik de katıldı.

Açılış duasında, katılımcılar dualar eşliğinde kermesin bereketini ve huzurunu dile getirdiler. Kermes, çeşitli el işleri, yiyecek ve içecek stantlarıyla dolu olarak ziyaretçilerine kapılarını açtı. 10 gün sürecek kermeste elde edilecek milyonluk gelirlerin Alanya’da bulunan cemaatin kurslarına destek olarak gideceği öğrenildi.

Öte yandan geçtiğimiz yıl kurulan kermeste polis ve vergi denetmenleri de görevlendirilmişti. Bu yılda aynı görevlendirmelerin yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop