mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Trafik Alarm Veriyor

Gündem 11.09.2021 - 16:22, Güncelleme: 11.09.2021 - 16:22
 

Alanya’da Trafik Alarm Veriyor

Alanya’da yazın turizm nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu kışın ise okullar nedeniyle yaşanıyor. Trafik çilesi bitmeyen Alanya’da araç sayısı ise günden güne artıyor.

Alanya bu yaz trafik nedeniyle büyük sıkıntılar çekmişti. Özellikle bayram dönemlerinde ve yerli tatilcilerin yoğun olarak Alanya’yı tercih etmesi ile trafik adeta çileye dönüşmüştü. Yazın turizm nedeniyle oluşan trafik, kışın okulların açılması ile devam ediyor. 6 Eylül itibariyle yüz yüze eğitimin başlaması sonrası ilçede bulunan 733 adet C plakalı servis trafiğe çıkmış oldu. Çocuklarını okullara götüren velilerde eklenince özellikle okul bölgeleri ve civarlarında trafik içinden çıkılmaz bir hal aldı. Servis saatleri uzarken trafikteki sorunlar da katlanarak arttı. Alanya’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 111 bini geçerken, dışarıdan gelen araçlarda eklenince kapasitenin çok üzerinde bir araç sayısına ulaşılması dikkat çekti. Korona virüs nedeniyle toplu ulaşım araçlarının kullanımının da azalması trafik sorunlarını arttırdı. Yetkililerin giderek artan trafik çilesine nasıl bir önlem alacağı ise merak ediliyor.
Alanya’da yazın turizm nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu kışın ise okullar nedeniyle yaşanıyor. Trafik çilesi bitmeyen Alanya’da araç sayısı ise günden güne artıyor.

Alanya bu yaz trafik nedeniyle büyük sıkıntılar çekmişti. Özellikle bayram dönemlerinde ve yerli tatilcilerin yoğun olarak Alanya’yı tercih etmesi ile trafik adeta çileye dönüşmüştü. Yazın turizm nedeniyle oluşan trafik, kışın okulların açılması ile devam ediyor.

6 Eylül itibariyle yüz yüze eğitimin başlaması sonrası ilçede bulunan 733 adet C plakalı servis trafiğe çıkmış oldu. Çocuklarını okullara götüren velilerde eklenince özellikle okul bölgeleri ve civarlarında trafik içinden çıkılmaz bir hal aldı. Servis saatleri uzarken trafikteki sorunlar da katlanarak arttı.

Alanya’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 111 bini geçerken, dışarıdan gelen araçlarda eklenince kapasitenin çok üzerinde bir araç sayısına ulaşılması dikkat çekti. Korona virüs nedeniyle toplu ulaşım araçlarının kullanımının da azalması trafik sorunlarını arttırdı. Yetkililerin giderek artan trafik çilesine nasıl bir önlem alacağı ise merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop