mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Uçurtma Şenliği!

Gündem 17.11.2021 - 17:03, Güncelleme: 17.11.2021 - 17:03
 

Alanya'da Uçurtma Şenliği!

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında renkli bir etkinliğe hazırlanıyor.

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü belli gün ve haftalar çerçevesinde toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsaminda ‘Uçurtma Şenliği’ düzenleyecek. Şenlik, müdürlüğe bağlı özel kreş, gündüz bakımevi, çocuk kulüpleri, Alanya’da hizmet veren kamu kurum ve kuruluşların katılımı ile 20 Kasım Cumartesi günü saat 11.00’de Damlataş Engelsiz Halk Plajında ve 21 Kasım Pazar günü Gazipaşa Belediye Halk Büfe sahilde gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında çocuklara özel palyaço, balon show gösterileri yapılacak, atölye çalışmaları yapılarak ikramlarda bulunulunacak. Ayrıca çocuklar için çeşitli yarışmalar da düzenlenecek.
Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında renkli bir etkinliğe hazırlanıyor.

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü belli gün ve haftalar çerçevesinde toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsaminda ‘Uçurtma Şenliği’ düzenleyecek.
Şenlik, müdürlüğe bağlı özel kreş, gündüz bakımevi, çocuk kulüpleri, Alanya’da hizmet veren kamu kurum ve kuruluşların katılımı ile 20 Kasım Cumartesi günü saat 11.00’de Damlataş Engelsiz Halk Plajında ve 21 Kasım Pazar günü Gazipaşa Belediye Halk Büfe sahilde gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında çocuklara özel palyaço, balon show gösterileri yapılacak, atölye çalışmaları yapılarak ikramlarda bulunulunacak. Ayrıca çocuklar için çeşitli yarışmalar da düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop