mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Uluslararası Sanat Sergisi

Kültür-Sanat 10.11.2021 - 16:26, Güncelleme: 10.11.2021 - 16:26
 

Alanya’da Uluslararası Sanat Sergisi

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından düzenlenen “6. Alanya Uluslararası Sanat Sergisi” 12 Kasım Cuma saat 14.00’te Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle sanatseverlerin ziyaretine açılacak.

“Sanat Dünyanın Ortak Dilidir” sloganıyla başlatılan ve bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Uluslararası Sanat Sergisi, 12 Kasım Cuma günü saat 14.00’da yapılacak açılış seremonisinin ardından, vatandaşların beğenisine sunulacak. 12, 13 ve 14 Kasım tarihlerinde Kültür Merkezi Sergi Salonunda açık kalacak sergiye, farklı ülkelerden 20 amatör ve profesyonel sanatçı katılıyor. 6. SANAT SERGİSİ AMATÖR VE PROFESYONELLERİ AYNI ÇATI ALTINDA BULUŞTURUYOR Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından ilk kez 1 Kasım 2013 tarihinde düzenlenerek, sanata farklı bir bakış açısı getiren Alanya Uluslararası Sanat Sergisi, resim, fotoğraf, el sanatları, hat ve heykel gibi pek çok sanat dallarını icra eden amatör ve profesyonel ruhu bir araya getiriyor. 12 Kasım’da başlayarak 3 gün açık kalacak 6. Alanya Uluslararası Sanat Sergisi’nde farklı sanat dallarını icra eden sanatçılar aynı salonda eserlerini sergileyecek. Her sanatçının 5 eserle katılabildiği sergide dini ve milleti ne olursa olsun “Sanat Dünyanın Ortak Dilidir” mesajı vurgulanıyor.
Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından düzenlenen “6. Alanya Uluslararası Sanat Sergisi” 12 Kasım Cuma saat 14.00’te Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle sanatseverlerin ziyaretine açılacak.

“Sanat Dünyanın Ortak Dilidir” sloganıyla başlatılan ve bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Uluslararası Sanat Sergisi, 12 Kasım Cuma günü saat 14.00’da yapılacak açılış seremonisinin ardından, vatandaşların beğenisine sunulacak. 12, 13 ve 14 Kasım tarihlerinde Kültür Merkezi Sergi Salonunda açık kalacak sergiye, farklı ülkelerden 20 amatör ve profesyonel sanatçı katılıyor.

6. SANAT SERGİSİ AMATÖR VE PROFESYONELLERİ AYNI ÇATI ALTINDA BULUŞTURUYOR

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından ilk kez 1 Kasım 2013 tarihinde düzenlenerek, sanata farklı bir bakış açısı getiren Alanya Uluslararası Sanat Sergisi, resim, fotoğraf, el sanatları, hat ve heykel gibi pek çok sanat dallarını icra eden amatör ve profesyonel ruhu bir araya getiriyor. 12 Kasım’da başlayarak 3 gün açık kalacak 6. Alanya Uluslararası Sanat Sergisi’nde farklı sanat dallarını icra eden sanatçılar aynı salonda eserlerini sergileyecek. Her sanatçının 5 eserle katılabildiği sergide dini ve milleti ne olursa olsun “Sanat Dünyanın Ortak Dilidir” mesajı vurgulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop