mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Uyuşturucuya Geçit Yok!

Gündem 02.05.2024 - 09:58, Güncelleme: 02.05.2024 - 09:58
 

Alanya'da Uyuşturucuya Geçit Yok!

Alanya'da emniyet ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği narkotik operasyonlarında 2 kilo 663 gram uyuşturucu madde ve 483 adet sentetik hap ele geçirildi. Yakalanan 59 şahıstan 6’sı tutuklandı.

Alanya’da 26 Mart - 30 Nisan tarihleri arasında emniyet bölgesinde gerçekleşen narkotik operasyonlarında yakalanan 45 şahıstan 6’sı tutuklandı, 39’u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanan şahıslardan 1 kilo 608 gram 37 miligram uyuşturucu madde ve 213 adet sentetik hap ele geçirildi. Aynı tarihlerde jandarma bölgesinde gerçekleşen narkotik operasyonlarında 14 şahıs yakalanırken, 2 şahıs kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanan şahıslardan ise 1 kilo 55 gram uyuşturucu madde ve 270 adet sentetik hap ele geçirildi. Emniyet ve jandarma bölgesinde belirtilen tarihler arasında toplamda 59 şahıs yakalanırken, 6 şahıs tutuklandı, 41 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanan şahıslardan ise toplamda 2 kilo 663 gram 37 miligram uyuşturucu madde ve 483 adet sentetik hap ele geçirildi.
Alanya'da emniyet ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği narkotik operasyonlarında 2 kilo 663 gram uyuşturucu madde ve 483 adet sentetik hap ele geçirildi. Yakalanan 59 şahıstan 6’sı tutuklandı.

Alanya’da 26 Mart - 30 Nisan tarihleri arasında emniyet bölgesinde gerçekleşen narkotik operasyonlarında yakalanan 45 şahıstan 6’sı tutuklandı, 39’u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanan şahıslardan 1 kilo 608 gram 37 miligram uyuşturucu madde ve 213 adet sentetik hap ele geçirildi.
Aynı tarihlerde jandarma bölgesinde gerçekleşen narkotik operasyonlarında 14 şahıs yakalanırken, 2 şahıs kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanan şahıslardan ise 1 kilo 55 gram uyuşturucu madde ve 270 adet sentetik hap ele geçirildi.
Emniyet ve jandarma bölgesinde belirtilen tarihler arasında toplamda 59 şahıs yakalanırken, 6 şahıs tutuklandı, 41 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanan şahıslardan ise toplamda 2 kilo 663 gram 37 miligram uyuşturucu madde ve 483 adet sentetik hap ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop