Alanya’da Yağmur Fırtınaya Dönüştü!

Gündem 15.09.2021 - 20:41, Güncelleme: 15.09.2021 - 20:41
 

Alanya’da Yağmur Fırtınaya Dönüştü!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısının ardından Alanya'da beklenen yağış fırtınayla geldi.

Alanya'da akşam saatlerinde kısa süreli etkili olan yağmura vatandaşlar ve turistler hazırlıksız yakalandı. Vatandaşlar yağmurdan apartmanların altlarına sığınarak korunmaya çalıştı. İlçede perşembe gününe kadar gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Cuma ve cumartesi Alanya’da havanın az bulutlu olması bekleniyor.  Öte yandan yağmurla gelen fırtına sonrası sokaklar sulara teslim oldu. Edinilen bilgiye göre fırtınada bir çok muz ve avokado bahçesinin de hasar gördüğü belirtildi. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısının ardından Alanya'da beklenen yağış fırtınayla geldi.

Alanya'da akşam saatlerinde kısa süreli etkili olan yağmura vatandaşlar ve turistler hazırlıksız yakalandı. Vatandaşlar yağmurdan apartmanların altlarına sığınarak korunmaya çalıştı. İlçede perşembe gününe kadar gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Cuma ve cumartesi Alanya’da havanın az bulutlu olması bekleniyor. 

Öte yandan yağmurla gelen fırtına sonrası sokaklar sulara teslim oldu. Edinilen bilgiye göre fırtınada bir çok muz ve avokado bahçesinin de hasar gördüğü belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.