mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Yaratıcı Drama Kursu İlk Mezunlarını Verdi

Kültür-Sanat 20.03.2022 - 21:19, Güncelleme: 20.03.2022 - 21:19
 

Alanya’da Yaratıcı Drama Kursu İlk Mezunlarını Verdi

Alanya Belediyesi’nin başlatmış olduğu Yaratıcı Drama Kursu’nun 60 kursiyer öğrencisi mezun olarak sertifikalarını aldılar.

Eğitim alanındaki yatırım ve projeleri ile takdir toplayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başarılı bir projenin daha altına imza attı. Doğaçlamaya dayalı eğitim ve öğretimi desteklemek için Alanya Belediye Tiyatrosu (ABT), 7-13 yaş arası çocuklara ücretsiz yaratıcı drama kurslarının ilk etabını gerçekleştirmiş olduğu sertifika töreni ile tamamladı. Kursa başvuruda bulunan 220 kursiyerden 60 tanesi sertifikalarını alarak mezun oldular. Düzenlenen sertifika töreni ilgili açıklamalar yapan Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş, ”Bilgi ve iletişim çağında, düşüncelerini ifade etmek çok önemli hale geldi. Bu eğitim programı çocuklarımıza özgüven kazandırmakta, iletişim kurmakta ve onları bir dünya vatandaşı yapmaktadır. Sadece güzel anlatmak yetmiyor; bu program hem güzel ifade etmeyi hem de anlatılanları iyi anlamamızı sağlıyor.” diyerek programın önemine vurgu yaptı. Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal ise açıklamasında, “Oyun ve doğaçlama temeline dayalı çalışmaları kapsayan kurslarımızla sosyal iletişimi iyi, özgüveni yüksek, arkadaş ilişkileri güçlü insanlar yetiştirilmesine biz de destek olmak istiyoruz. Çıktığımız bu yolda ilk mezunlarımızı vermiş bulunmaktayız. Çocukların gelişimine ve öğrenmesine katkı sağlamak için hazırladığımız projemize başvuran 7-13 yaş arasındaki her çocuğumuz kurslarımızdan faydalanmış, eğitimlerimiz sürekli olarak devam etmiştir. Ücretsiz yaratıcı drama kurslarına bugüne kadar 220 kursiyerimiz başvuruda bulundu. Kurslarımızın ilk etabında 60 kursiyerimiz gerçekleştirilen tören ile mezun oldu.” ifadelerini kullandı.
Alanya Belediyesi’nin başlatmış olduğu Yaratıcı Drama Kursu’nun 60 kursiyer öğrencisi mezun olarak sertifikalarını aldılar.

Eğitim alanındaki yatırım ve projeleri ile takdir toplayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başarılı bir projenin daha altına imza attı. Doğaçlamaya dayalı eğitim ve öğretimi desteklemek için Alanya Belediye Tiyatrosu (ABT), 7-13 yaş arası çocuklara ücretsiz yaratıcı drama kurslarının ilk etabını gerçekleştirmiş olduğu sertifika töreni ile tamamladı. Kursa başvuruda bulunan 220 kursiyerden 60 tanesi sertifikalarını alarak mezun oldular.

Düzenlenen sertifika töreni ilgili açıklamalar yapan Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş, ”Bilgi ve iletişim çağında, düşüncelerini ifade etmek çok önemli hale geldi. Bu eğitim programı çocuklarımıza özgüven kazandırmakta, iletişim kurmakta ve onları bir dünya vatandaşı yapmaktadır. Sadece güzel anlatmak yetmiyor; bu program hem güzel ifade etmeyi hem de anlatılanları iyi anlamamızı sağlıyor.” diyerek programın önemine vurgu yaptı.

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal ise açıklamasında, “Oyun ve doğaçlama temeline dayalı çalışmaları kapsayan kurslarımızla sosyal iletişimi iyi, özgüveni yüksek, arkadaş ilişkileri güçlü insanlar yetiştirilmesine biz de destek olmak istiyoruz. Çıktığımız bu yolda ilk mezunlarımızı vermiş bulunmaktayız. Çocukların gelişimine ve öğrenmesine katkı sağlamak için hazırladığımız projemize başvuran 7-13 yaş arasındaki her çocuğumuz kurslarımızdan faydalanmış, eğitimlerimiz sürekli olarak devam etmiştir. Ücretsiz yaratıcı drama kurslarına bugüne kadar 220 kursiyerimiz başvuruda bulundu. Kurslarımızın ilk etabında 60 kursiyerimiz gerçekleştirilen tören ile mezun oldu.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop