mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Yılın Düğünü

Yaşam 26.09.2021 - 08:02, Güncelleme: 26.09.2021 - 08:02
 

Alanya’da Yılın Düğünü

Alanyalı merhum eski Milletvekili Hayri Doğan'ın oğlu Hüseyin Doğan, Berna Gülsüm Uysal ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin geçtiğimiz yıl nişan yüzüğünü takan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Banana Beach Otel'deki düğünde çiftin nikah şahitliklerini de yaptı

19 ve 20. dönem Antalya Milletvekili merhum Hayri Doğan ve Hicran Doğan'ın Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yapan oğlu Hüseyin Doğan, Ayşe ve Şeref Uysal çiftinin kızları Berna Gülsüm Uysal hayatlarını birleştirdiler. Banana Beach Otel'de dün akşam gerçekleşen muhteşem düğüne iki bine yakın davetli katıldı. Genç çiftin nikahlarını Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp kıyarken, nikah şahitliklerini ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile damadın eniştesi olan HSK Müfettişi Savcı Cihan Sezen yaptılar. Davetlilerin huzurunda ömür boyu sürecek mutlulukları için "Evet" diyen Berna ve Hüseyin, davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Nikah töreninin ardından başlayan renkli eğlencede vur paylaşın çal oynasın eğlenen davetliler, sahneyi bir an olsun boş bırakmadılar. 
Alanyalı merhum eski Milletvekili Hayri Doğan'ın oğlu Hüseyin Doğan, Berna Gülsüm Uysal ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin geçtiğimiz yıl nişan yüzüğünü takan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Banana Beach Otel'deki düğünde çiftin nikah şahitliklerini de yaptı

19 ve 20. dönem Antalya Milletvekili merhum Hayri Doğan ve Hicran Doğan'ın Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yapan oğlu Hüseyin Doğan, Ayşe ve Şeref Uysal çiftinin kızları Berna Gülsüm Uysal hayatlarını birleştirdiler.

Banana Beach Otel'de dün akşam gerçekleşen muhteşem düğüne iki bine yakın davetli katıldı. Genç çiftin nikahlarını Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp kıyarken, nikah şahitliklerini ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile damadın eniştesi olan HSK Müfettişi Savcı Cihan Sezen yaptılar.

Davetlilerin huzurunda ömür boyu sürecek mutlulukları için "Evet" diyen Berna ve Hüseyin, davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.

Nikah töreninin ardından başlayan renkli eğlencede vur paylaşın çal oynasın eğlenen davetliler, sahneyi bir an olsun boş bırakmadılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop