mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanyalı Melike Annesine Kavuştu

Gündem 02.12.2021 - 14:37, Güncelleme: 02.12.2021 - 15:01
 

Alanyalı Melike Annesine Kavuştu

Alanya’da yaşayan ve önceki gün Esra Erol’un programına bağlanarak kaçtığı ileri sürülen Yunus Ö’den ayrılan Melike A, annesi ile hasret giderdi. Programa bağlanan Yunus Ö. ise Melike A’yı sevdiğini ve onunla evlenmek istediğini açıklayarak izleyicileri şok etti.

Alanya’da yaşayan Melike A. (19) beraber kaçtığı ileri sürülen Yunus Ö’den (30) ayrılarak annesi Fatma A’ya kavuştu. 13 Kasım’dan bu yana kayıp olan Melike A’nın bulunması için abisi Musa A. gazetemiz, annesi Fatma A. da 2 kez çıktığı Esra Erol’un programı aracılığıyla evine dön çağrısında bulunmuştu.  “BENİM ÜZERİMDEN KREDİ ÇEKMEK İSTEDİ” Önceki gün Esra Erol’un programına ikinci kez çıkan anne Fatma A. kızı Melike A. canlı yayın bağlantısı ile konuşmuştu. Programda Yunus Ö’nün birçok kadını mağdur ettiğini öğrenen Melike A. annesi ve Esra Erol’un çağrısına uyarak geri dönmeyi kabul etmişti. Yaşananların ardından geri dönen Melike A. Esra Erol’un programının yayınlandığı İstanbul’daki stüdyoda annesi Fatma A’ya kavuştu. Melike A. annesine sarılarak hasret giderdi. Öte yandan, Yunus Ö. de Esra Erol’un programına bağlanarak Melike’yi sevdiğini ve onunla evlenmek istediğini söyledi. Melike A. ise Yunus Ö’nün kendisi üzerinden kredi çekmek istediğini ifade etti. Canlı yayın sürdüğü sırada programa bağlanan ismini vermek istemeyen kadın izleyici de Yunus Ö’nün kendisine evlilik vaadiyle yaklaşıp kredi çektirdiğini ancak bunu ödemediğini iddia etti. İsmini vermeyen kadın izleyici, Yunus Ö’nün kendisinin 150 bin TL’sini aldığını ileri sürdü. Yunus Ö. ise kendisinden alınacak 150 bin TL’lik alacak bulunmadığını söyledi.  “YALANLAR DÖNÜYOR” DEDİ Programda Alanya’da yaşadığını açıklayan Yunus Ö. Melike A’yı sevdiğini yineledi. Melike A’ya seslenen Yunus Ö. “Ben seni çok seviyorum. Geçmişte hatalarım olduğunu ben sana anlattım. Senin için her şeyi yapmaya hazırım. Bunu sen biliyorsun. Her şekilde senin yanındayım. Orada programda yalanlar dönüyor” diye konuştu.  “HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM” Melike A. ise, Yunus Ö’ye kendisini sevmesine rağmen niçin Seher’i hamile bıraktığını sordu. Bunun üzerine Yunus Ö. malvarlığının Seher’in üzerine olduğunu söyledi. Yunus Ö. “Hatalarım oldu. Pişmanım ama ben de Melike ile kendimi topladım. Herkesten özür diliyorum. Melike’ye de her şeyi anlattım” ifadelerini kullandı. “YUNUS Ö’YÜ İSTEMİYORUM” Melike A. ise, her şeyi daha sonradan öğrendiğini, Yunus Ö’nün kendisine evlenip boşandığını söylemediğini açıkladı. Melike A. Yunus Ö’yü istemediğini söyledi. Yunus Ö. ise her şeyin rıza ile olduğunu ifade ederek, Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne başvurulmasını isteyerek Melike A’nın hamile olduğunu öne sürdü. Melike A. ise hamile olmadığını aktardı. Program sürerken Yunus Ö. ile canlı yayın bağlantısı koptu. Anne Fatma A. ile kızı Melike A. ardından beraber stüdyodan ayrıldılar. Fatma A. ve kızının birkaç gün içinde Alanya’ya gelmesi bekleniyor.
Alanya’da yaşayan ve önceki gün Esra Erol’un programına bağlanarak kaçtığı ileri sürülen Yunus Ö’den ayrılan Melike A, annesi ile hasret giderdi. Programa bağlanan Yunus Ö. ise Melike A’yı sevdiğini ve onunla evlenmek istediğini açıklayarak izleyicileri şok etti.

Alanya’da yaşayan Melike A. (19) beraber kaçtığı ileri sürülen Yunus Ö’den (30) ayrılarak annesi Fatma A’ya kavuştu. 13 Kasım’dan bu yana kayıp olan Melike A’nın bulunması için abisi Musa A. gazetemiz, annesi Fatma A. da 2 kez çıktığı Esra Erol’un programı aracılığıyla evine dön çağrısında bulunmuştu. 

“BENİM ÜZERİMDEN KREDİ ÇEKMEK İSTEDİ”

Önceki gün Esra Erol’un programına ikinci kez çıkan anne Fatma A. kızı Melike A. canlı yayın bağlantısı ile konuşmuştu. Programda Yunus Ö’nün birçok kadını mağdur ettiğini öğrenen Melike A. annesi ve Esra Erol’un çağrısına uyarak geri dönmeyi kabul etmişti. Yaşananların ardından geri dönen Melike A. Esra Erol’un programının yayınlandığı İstanbul’daki stüdyoda annesi Fatma A’ya kavuştu. Melike A. annesine sarılarak hasret giderdi. Öte yandan, Yunus Ö. de Esra Erol’un programına bağlanarak Melike’yi sevdiğini ve onunla evlenmek istediğini söyledi. Melike A. ise Yunus Ö’nün kendisi üzerinden kredi çekmek istediğini ifade etti. Canlı yayın sürdüğü sırada programa bağlanan ismini vermek istemeyen kadın izleyici de Yunus Ö’nün kendisine evlilik vaadiyle yaklaşıp kredi çektirdiğini ancak bunu ödemediğini iddia etti. İsmini vermeyen kadın izleyici, Yunus Ö’nün kendisinin 150 bin TL’sini aldığını ileri sürdü. Yunus Ö. ise kendisinden alınacak 150 bin TL’lik alacak bulunmadığını söyledi. 

“YALANLAR DÖNÜYOR” DEDİ

Programda Alanya’da yaşadığını açıklayan Yunus Ö. Melike A’yı sevdiğini yineledi. Melike A’ya seslenen Yunus Ö. “Ben seni çok seviyorum. Geçmişte hatalarım olduğunu ben sana anlattım. Senin için her şeyi yapmaya hazırım. Bunu sen biliyorsun. Her şekilde senin yanındayım. Orada programda yalanlar dönüyor” diye konuştu. 

“HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM”

Melike A. ise, Yunus Ö’ye kendisini sevmesine rağmen niçin Seher’i hamile bıraktığını sordu. Bunun üzerine Yunus Ö. malvarlığının Seher’in üzerine olduğunu söyledi. Yunus Ö. “Hatalarım oldu. Pişmanım ama ben de Melike ile kendimi topladım. Herkesten özür diliyorum. Melike’ye de her şeyi anlattım” ifadelerini kullandı.

“YUNUS Ö’YÜ İSTEMİYORUM”

Melike A. ise, her şeyi daha sonradan öğrendiğini, Yunus Ö’nün kendisine evlenip boşandığını söylemediğini açıkladı. Melike A. Yunus Ö’yü istemediğini söyledi. Yunus Ö. ise her şeyin rıza ile olduğunu ifade ederek, Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne başvurulmasını isteyerek Melike A’nın hamile olduğunu öne sürdü. Melike A. ise hamile olmadığını aktardı. Program sürerken Yunus Ö. ile canlı yayın bağlantısı koptu. Anne Fatma A. ile kızı Melike A. ardından beraber stüdyodan ayrıldılar. Fatma A. ve kızının birkaç gün içinde Alanya’ya gelmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop