mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’nın Beklediği Proje Start Aldı

Gündem 08.09.2021 - 18:54, Güncelleme: 08.09.2021 - 18:54
 

Alanya’nın Beklediği Proje Start Aldı

Alanya’da bir ilk olan TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimleri ve Bilim Okulları tarafından desteklenen Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Alanya Bilim ve Sanat Merkezi öncülüğünde yürütülen “Yörüklerin İzinde Doğayı Keşfediyorum" projesi Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’in katılımıyla başladı.

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, Alanya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref Sarı, Alanya BİLSEM Müdürü Gökhan Akçay ve Proje Yürütücüsü Hacer Hale Çevlik’in de katıldığı programda projenin tanıtımı yapıldı. 6 ve 11 Eylül tarihlerinde Alanya BİLSEM'de, 7-8-9-10 Eylül tarihlerinde ise Alanya Park Orman’da gerçekleştirilecek olan projede; fen bilimleri, sosyal bilimler, matematik, teknoloji ve tasarım, drama, resim, müzik gibi alanlarda 25 etkinlik gerçekleştirilecek. Bu uygulamalarla Alanya halkının önemli bir nüfus çoğunluğunu oluşturan Yörük toplumunun zengin kültürü ve farklı bakış açılarından beslenerek, disiplinler arası bir bilim-değer üzerinden bütüncül bir eğitim anlayışı yaratmak hedefleniyor. Kaymakam Ürkmezer konu ile ilgili olarak “Alanya’da bir ilki gerçekleştirerek açılışı yapılan bu projenin, diğer çalışmalara da ışık tutmasını temenni ediyoruz. Eğitim ve bilim adına Alanya’da bu projelerin yapılması bizler için gurur kaynağıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Alanya’da bir ilk olan TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimleri ve Bilim Okulları tarafından desteklenen Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Alanya Bilim ve Sanat Merkezi öncülüğünde yürütülen “Yörüklerin İzinde Doğayı Keşfediyorum" projesi Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’in katılımıyla başladı.

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, Alanya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref Sarı, Alanya BİLSEM Müdürü Gökhan Akçay ve Proje Yürütücüsü Hacer Hale Çevlik’in de katıldığı programda projenin tanıtımı yapıldı.

6 ve 11 Eylül tarihlerinde Alanya BİLSEM'de, 7-8-9-10 Eylül tarihlerinde ise Alanya Park Orman’da gerçekleştirilecek olan projede; fen bilimleri, sosyal bilimler, matematik, teknoloji ve tasarım, drama, resim, müzik gibi alanlarda 25 etkinlik gerçekleştirilecek. Bu uygulamalarla Alanya halkının önemli bir nüfus çoğunluğunu oluşturan Yörük toplumunun zengin kültürü ve farklı bakış açılarından beslenerek, disiplinler arası bir bilim-değer üzerinden bütüncül bir eğitim anlayışı yaratmak hedefleniyor.

Kaymakam Ürkmezer konu ile ilgili olarak “Alanya’da bir ilki gerçekleştirerek açılışı yapılan bu projenin, diğer çalışmalara da ışık tutmasını temenni ediyoruz. Eğitim ve bilim adına Alanya’da bu projelerin yapılması bizler için gurur kaynağıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop