mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'nın Gururu Oldular

Spor 11.06.2022 - 23:49, Güncelleme: 11.06.2022 - 23:55
 

Alanya'nın Gururu Oldular

Avrupa Hokey Federasyonu faaliyet takviminde olan Euro Hokey Club Challenge lll Women Alanya'da Alanya Stars Hokey Kulubü ev sahipliğinde oynandı. Alanya Stars Hokey Kulubü Şampiyon olarak tamamladı.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliğinde Avrupa Kadınlar Açık Alan Kulüpler Hokey Şampiyonası C3 Avsallar Olimpik Hokey Spor Kompleksi’nde yapıldı. ​4 gün boyunca devam eden müsabakaların final gününde Alanya Stars Hokey Kulübü rakibi Gwent HC kulübünü 2-1 yenerek grubunun şampiyonu oldu. Swansea HC Kulübüde rakibi HC Luxembourg takımını 17-0 yenerek grubunun birincisi oldu. Dereceye giren sporculara ödüllerini Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Stars Kulüp Başkanı Mahir Oktay ve Türkiye Hokey Federaasyonu Antalya İl Temsilcisi Hasan Dişkaya verdi.  Alanya Stars Hokey Kulubü  Başkanı ve Turizmci Mahir Oktay ; Öncelikle bu büyük başarıdan dolayı  takım arkadaşlarımı ve teknik ekibi kutluyorum. Alanya yıldızları hokey kulubü olarak Alanya'mızda Ev sahipliği yaptğımız Avrupa kulüpler şampiyonasında kendi evimizde şampiyonluk yaşadığımız İçin çok mutlu ve gururluyuz. Her daim ülkemizi ve Alanya’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışan ve içinde bir çok milli takım sporcusunun bulunduğu, geçmişte büyük başarılara ve ilklere imza atmış büyük bir takımız.Alanya da bir ilki başarmak ,kupayı ve altın madalyayı kazanmak bizim için önemliydi.Alanya’nın bu başarıya ve başarılı takıma her zamankinden daha çok sahip çıkıp destekleyeceğini Ümit ediyorum.Bu başarı sadece bizim için değil Alanya ve ülkemiz adına bir çok güzelliği beraberinde getirecektir. Alanya halkınında bu başarı İle hokeyi daha çok seveceğini, çocuklarını Hokey’e yönlendireceği daha büyük bir aile olduğumuz günleri görmek isteriz. Emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz"dedi.    
Avrupa Hokey Federasyonu faaliyet takviminde olan Euro Hokey Club Challenge lll Women Alanya'da Alanya Stars Hokey Kulubü ev sahipliğinde oynandı. Alanya Stars Hokey Kulubü Şampiyon olarak tamamladı.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliğinde Avrupa Kadınlar Açık Alan Kulüpler Hokey Şampiyonası C3 Avsallar Olimpik Hokey Spor Kompleksi’nde yapıldı.

​4 gün boyunca devam eden müsabakaların final gününde Alanya Stars Hokey Kulübü rakibi Gwent HC kulübünü 2-1 yenerek grubunun şampiyonu oldu. Swansea HC Kulübüde rakibi HC Luxembourg takımını 17-0 yenerek grubunun birincisi oldu. Dereceye giren sporculara ödüllerini Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Stars Kulüp Başkanı Mahir Oktay ve Türkiye Hokey Federaasyonu Antalya İl Temsilcisi Hasan Dişkaya verdi. 

Alanya Stars Hokey Kulubü  Başkanı ve Turizmci Mahir Oktay ;

Öncelikle bu büyük başarıdan dolayı  takım arkadaşlarımı ve teknik ekibi kutluyorum. Alanya yıldızları hokey kulubü olarak Alanya'mızda Ev sahipliği yaptğımız Avrupa kulüpler şampiyonasında kendi evimizde şampiyonluk yaşadığımız İçin çok mutlu ve gururluyuz. Her daim ülkemizi ve Alanya’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışan ve içinde bir çok milli takım sporcusunun bulunduğu, geçmişte büyük başarılara ve ilklere imza atmış büyük bir takımız.Alanya da bir ilki başarmak ,kupayı ve altın madalyayı kazanmak bizim için önemliydi.Alanya’nın bu başarıya ve başarılı takıma her zamankinden daha çok sahip çıkıp destekleyeceğini Ümit ediyorum.Bu başarı sadece bizim için değil Alanya ve ülkemiz adına bir çok güzelliği beraberinde getirecektir.

Alanya halkınında bu başarı İle hokeyi daha çok seveceğini, çocuklarını Hokey’e yönlendireceği daha büyük bir aile olduğumuz günleri görmek isteriz. Emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz"dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop