mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’nın ‘Sağlık Turizmi’ Atağı

Turizm 24.06.2022 - 11:23, Güncelleme: 24.06.2022 - 11:24
 

Alanya’nın ‘Sağlık Turizmi’ Atağı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Alanya’nın sağlık turizmi potansiyelini Azerbaycan’da 65 ülkenin temsilcisine anlatıyoruz” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde, T.C. Dışişleri Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı olmak üzere 6 bakanlığın desteğiyle 3 kez yapılan Sağlık Turizmi Fuarı Hestourex ’in 4’üncüsü 23-26 Haziran 2022 tarihleri arasında Alanya Sağlık Turizmi Derneği (ALSTUD) öncülüğünde, OHSAD‘ın ev sahipliğinde Bakü Expo Center Crystal Hall’da yapılıyor. Organizasyon dünya sağlık otoriteleri tarafından 2022 yılının en büyük sağlık turizmi etkinliği olarak gösteriliyor. Fuara Alanya’dan Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), ALSTUD, Başkent Hastaneleri, Alanya Yaşam Hastanesi,  Modern Saraylar Resort Hotel ve M2 Expat Alanya Sağlık Danışmanlığı kurumlarının yetkilileri yer alıyor.  ‘HER ALANDA ALANYA’YI TANITIYORUZ’ Devam eden fuarla ilgili değerlendirmede bulunan ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, şunları söyledi: Dünyayı sarsan Covid19 virüsü ve pandemi süreci sonrasında yeni yaşam düzeninde kartlar yeniden dağıtılıyor. Ticaret Bakanlığı tarafından döviz kazandırıcı hizmet desteği kapsamında desteklenen Hestourex’in önemi de yeni süreçte çok daha yüksek değere sahip. Burada sağlık turizmi partnerleri etkileşim içinde iş geliştirme ve çözüm ortaklığı fırsatı yakalıyor. Fuarda 22 Avrupa ülkesi başta olmak üzere 65 ülkeden katılımcı yer alıyor. Alanya’da sağlık turizmi her geçen yıl daha da güçleniyor. Devlet ve özel kurumların yatırımları sağlık turizmi alanında Alanya’nın elini güçlendiriyor. Turizmin her alanında tanıtımlarımıza devam edeceğiz” dedi.
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Alanya’nın sağlık turizmi potansiyelini Azerbaycan’da 65 ülkenin temsilcisine anlatıyoruz” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde, T.C. Dışişleri Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı olmak üzere 6 bakanlığın desteğiyle 3 kez yapılan Sağlık Turizmi Fuarı Hestourex ’in 4’üncüsü 23-26 Haziran 2022 tarihleri arasında Alanya Sağlık Turizmi Derneği (ALSTUD) öncülüğünde, OHSAD‘ın ev sahipliğinde Bakü Expo Center Crystal Hall’da yapılıyor. Organizasyon dünya sağlık otoriteleri tarafından 2022 yılının en büyük sağlık turizmi etkinliği olarak gösteriliyor. Fuara Alanya’dan Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), ALSTUD, Başkent Hastaneleri, Alanya Yaşam Hastanesi,  Modern Saraylar Resort Hotel ve M2 Expat Alanya Sağlık Danışmanlığı kurumlarının yetkilileri yer alıyor.
 ‘HER ALANDA ALANYA’YI TANITIYORUZ’
Devam eden fuarla ilgili değerlendirmede bulunan ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, şunları söyledi: Dünyayı sarsan Covid19 virüsü ve pandemi süreci sonrasında yeni yaşam düzeninde kartlar yeniden dağıtılıyor. Ticaret Bakanlığı tarafından döviz kazandırıcı hizmet desteği kapsamında desteklenen Hestourex’in önemi de yeni süreçte çok daha yüksek değere sahip. Burada sağlık turizmi partnerleri etkileşim içinde iş geliştirme ve çözüm ortaklığı fırsatı yakalıyor. Fuarda 22 Avrupa ülkesi başta olmak üzere 65 ülkeden katılımcı yer alıyor. Alanya’da sağlık turizmi her geçen yıl daha da güçleniyor. Devlet ve özel kurumların yatırımları sağlık turizmi alanında Alanya’nın elini güçlendiriyor. Turizmin her alanında tanıtımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop