mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanyaspor Kombine Satışları Bugün Başlıyor

Spor 13.06.2022 - 08:12, Güncelleme: 13.06.2022 - 08:12
 

Alanyaspor Kombine Satışları Bugün Başlıyor

Alanyaspor’un bu sezon evinde oynayacağı maçlarda geçerli olacak kombineler, maraton tribünü, güney ve kuzey kale arkası tribünleri bugün satışa sunulacak.

Kombine satışı, bugün saat 10.00'dan itibaren genel satışa açılacak ve satın alma işlemleri www.passo.com.tr ve Passo Mobil uygulama üzerinden devam edecek. Ayrıca 1 Temmuz Cuma gününden itibaren Aytemiz Alanyaspor Passolig Ofisi de hizmet vermeye başlayacak. Aytemiz Alanyaspor Passolig Kartı olan taraftarların, E-Bilet kullanım süresini 31 Mayıs 2023’e kadar uzatması gerekiyor. Alınacak her koltuk için passolig kartı zorunlu olurken, kişi başı kombine satın alma limiti ise 5 olarak belirlendi. Kombine fiyatları şu şekilde: Maraton tribünü E blok 1500 TL Maraton tribünü D-F blok 1250 TL Maraton tribünü A-B-C-G-H-I blok 1000 TL Güney kale arkası tribünü 500 TL Kuzey kale arkası tribünü 500 TL
Alanyaspor’un bu sezon evinde oynayacağı maçlarda geçerli olacak kombineler, maraton tribünü, güney ve kuzey kale arkası tribünleri bugün satışa sunulacak.

Kombine satışı, bugün saat 10.00'dan itibaren genel satışa açılacak ve satın alma işlemleri www.passo.com.tr ve Passo Mobil uygulama üzerinden devam edecek. Ayrıca 1 Temmuz Cuma gününden itibaren Aytemiz Alanyaspor Passolig Ofisi de hizmet vermeye başlayacak. Aytemiz Alanyaspor Passolig Kartı olan taraftarların, E-Bilet kullanım süresini 31 Mayıs 2023’e kadar uzatması gerekiyor. Alınacak her koltuk için passolig kartı zorunlu olurken, kişi başı kombine satın alma limiti ise 5 olarak belirlendi.

Kombine fiyatları şu şekilde:

Maraton tribünü E blok 1500 TL

Maraton tribünü D-F blok 1250 TL

Maraton tribünü A-B-C-G-H-I blok 1000 TL

Güney kale arkası tribünü 500 TL

Kuzey kale arkası tribünü 500 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop