mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanyaspor’un Eski Futbolcusu Demiral’dan Ziyaret

Spor 20.06.2022 - 16:59, Güncelleme: 20.06.2022 - 16:59
 

Alanyaspor’un Eski Futbolcusu Demiral’dan Ziyaret

İtalya Seria A’da Juventus’tan Atalanta’ya transfer olan Merih Demiral Alanyaspor’u ziyaret etti.

İtalya Seria A’da Juventus’tan Atalanta’ya transfer olan Alanyaspor’un eski futbolcusu Merih Demiral eski kulübünü ziyaret etti. Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı öncesi Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile görüşen Merih Demiral, ziyaretin anısına yönetim kuruluyla da fotoğraf çektirdi.  Fenerbahçe altyapısı sonrası sırasıyla; Alcanenense, Sporting, Alanyaspor, Sassuolo ve Juventus formaları giyen, yoluna Atalanta ile devam edecek olan Merih için toplam 50 milyon euro bonservis ödendi. Bu dev rakam, 24 yaşındaki milli oyuncuyu Türk futbol tarihinin en pahalı savunmacısı yaptı.
İtalya Seria A’da Juventus’tan Atalanta’ya transfer olan Merih Demiral Alanyaspor’u ziyaret etti.

İtalya Seria A’da Juventus’tan Atalanta’ya transfer olan Alanyaspor’un eski futbolcusu Merih Demiral eski kulübünü ziyaret etti. Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı öncesi Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile görüşen Merih Demiral, ziyaretin anısına yönetim kuruluyla da fotoğraf çektirdi. 

Fenerbahçe altyapısı sonrası sırasıyla; Alcanenense, Sporting, Alanyaspor, Sassuolo ve Juventus formaları giyen, yoluna Atalanta ile devam edecek olan Merih için toplam 50 milyon euro bonservis ödendi. Bu dev rakam, 24 yaşındaki milli oyuncuyu Türk futbol tarihinin en pahalı savunmacısı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop