mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'yı Tuluk Temsil Edecek

Gündem 18.09.2021 - 14:13, Güncelleme: 18.09.2021 - 14:13
 

Alanya'yı Tuluk Temsil Edecek

MÜSİAD'ın genel kurulunun ardından açıklamada bulunan Durusoy, yönetim listesinde Alanya'dan Tahir Tuluk ismin yer almasının önemli olduğunu vurguladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen genel kurulunun ardından MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, değerlendirmede bulundu.  Durusoy, "MÜSİAD  geçtiğimiz hafta cumartesi günü İstanbul kongre merkezinde  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşlik etmesiyle 26. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Burada Genel Başkanımız ve genel merkez kurulu üyelerimiz ile ilgili değişiklikler oldu. Bizde genel başkanlık ve yönetim kurulu üyelikleri için belirli tüzüğümüz ve belirli süreçlerimiz var. Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan’ın görev süresi dolduğu için  görevi yeni genel başkanımız Mahmut  Asmalı Bey’e ve yönetim kurulu hekimine teslim ettik.  Güzel bir organizasyon oldu. Pandemi dolayısıyla uzunca bir süredir bir araya gelemedik üyelerimizle başkanlarımızla ve genel başkanlarımızla. O yüzden küçük kapsamlı toplantılar yapabiliyorduk. Orada sosyal mesafe maske ve  hijyen kurallarına uyumlu şekilde aşı kontrolleri ve PCR testleride hatta istenerek  güzel ve sorunsuz bir genel kurul  gerçekleştirdik. İnşallah yeni dönemi şubemizde genel merkezimize iş dünyamıza ve insanlığa uğurlar getirmesini diliyorum. 'ALANYA'DAN FİRMALAR ULUSLARARASINA AÇILACAK' “MÜSİAD’ın genel merkezinde de Alanya’mızı  Alanya’nın başarılı iş adamlarından Tahir Tuluk' MÜSİAD Alanya Şubesini temsil eden  Genel Merkez Yönetim Kurulu  üyesi olarak  görev aldı” diyen Durusoy başarı ve temennilerini iletti.
MÜSİAD'ın genel kurulunun ardından açıklamada bulunan Durusoy, yönetim listesinde Alanya'dan Tahir Tuluk ismin yer almasının önemli olduğunu vurguladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen genel kurulunun ardından MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, değerlendirmede bulundu.  Durusoy, "MÜSİAD  geçtiğimiz hafta cumartesi günü İstanbul kongre merkezinde  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşlik etmesiyle 26. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Burada Genel Başkanımız ve genel merkez kurulu üyelerimiz ile ilgili değişiklikler oldu. Bizde genel başkanlık ve yönetim kurulu üyelikleri için belirli tüzüğümüz ve belirli süreçlerimiz var. Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan’ın görev süresi dolduğu için  görevi yeni genel başkanımız Mahmut  Asmalı Bey’e ve yönetim kurulu hekimine teslim ettik.  Güzel bir organizasyon oldu. Pandemi dolayısıyla uzunca bir süredir bir araya gelemedik üyelerimizle başkanlarımızla ve genel başkanlarımızla. O yüzden küçük kapsamlı toplantılar yapabiliyorduk. Orada sosyal mesafe maske ve  hijyen kurallarına uyumlu şekilde aşı kontrolleri ve PCR testleride hatta istenerek  güzel ve sorunsuz bir genel kurul  gerçekleştirdik. İnşallah yeni dönemi şubemizde genel merkezimize iş dünyamıza ve insanlığa uğurlar getirmesini diliyorum.
'ALANYA'DAN FİRMALAR ULUSLARARASINA AÇILACAK'
“MÜSİAD’ın genel merkezinde de Alanya’mızı  Alanya’nın başarılı iş adamlarından Tahir Tuluk' MÜSİAD Alanya Şubesini temsil eden  Genel Merkez Yönetim Kurulu  üyesi olarak  görev aldı” diyen Durusoy başarı ve temennilerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop