mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’yı Ulusal Düzeyde Temsil Ettiler

Gündem 21.09.2021 - 16:25, Güncelleme: 21.09.2021 - 16:25
 

Alanya’yı Ulusal Düzeyde Temsil Ettiler

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer tarafından ulusal düzeyde gerçekleştirilen proje ve yarışmalarda Alanya'yı başarıyla temsil eden idareci ve öğretmenlerimize başarı belgeleri takdim edildi.

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ödül töreninde yaptığı konuşmasında; “Proje çalışmaları, içine bir kere girdikten sonra bütün hayatımız boyunca zevk alarak yaptığımız, peşimizi bırakmayan ve etrafımızdakilere de yaydığımız bir uğraştır. Benzer bütün faaliyetlerde öğrencilerimize destek olup liderlik eden, onların ufuklarını açacak projelere imza atan öğretmenlerimizin özverili çalışmalarını her zaman destekliyoruz. Biliyorum ki bütün öğretmenlerimiz; kendi çocuklarına, eşlerine ve ailelerine ayıracakları zamandan feragat ederek bu çalışmaları yaptılar. Bütün öğretmenlerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki projelerinde başarılar diliyorum” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, öğretmenlerimizin İlçemizi gururlandırdıklarını ifade ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer tarafından ulusal düzeyde gerçekleştirilen proje ve yarışmalarda Alanya'yı başarıyla temsil eden idareci ve öğretmenlerimize başarı belgeleri takdim edildi.

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ödül töreninde yaptığı konuşmasında; “Proje çalışmaları, içine bir kere girdikten sonra bütün hayatımız boyunca zevk alarak yaptığımız, peşimizi bırakmayan ve etrafımızdakilere de yaydığımız bir uğraştır. Benzer bütün faaliyetlerde öğrencilerimize destek olup liderlik eden, onların ufuklarını açacak projelere imza atan öğretmenlerimizin özverili çalışmalarını her zaman destekliyoruz. Biliyorum ki bütün öğretmenlerimiz; kendi çocuklarına, eşlerine ve ailelerine ayıracakları zamandan feragat ederek bu çalışmaları yaptılar. Bütün öğretmenlerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki projelerinde başarılar diliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, öğretmenlerimizin İlçemizi gururlandırdıklarını ifade ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop