mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alevleri Görenler Pijamalarla Kendilerini Sokağa Attı

Gündem 07.05.2024 - 11:04, Güncelleme: 07.05.2024 - 11:04
 

Alevleri Görenler Pijamalarla Kendilerini Sokağa Attı

Özel bir hastanenin personel lojmanında çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan lojmandaki hastane personeli pijamalarla sokağa döküldü.

Yangın, Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Side Mahallesi 1018 Sokak'ta bulunan Anadolu Hastanesinin lojman olarak kullandığı 4 katlı binanın son katında meydana geldi. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangının başlamasıyla birlikte lojmanda kalan hastane personeli hızla lojmanı boşaltarak sokağa çıkarken, yatmak için hazırlanan personelin üzerlerinde pijamalarla sokağa çıktıkları gözlendi. Lojmanda kalan personel ve vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı ile bölgeye Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Side Jandarma Karakolu, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eşyalar kullanılamaz hale geldi Personel lojmanın 4. katında bulunan bir odada çıkan yangın, ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde diğer odalara sıçramadan söndürüldü. Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasının ardından itfaiye ekipleri tarafından soğutma çalışması yapılırken, yangının çıktığı odada bulunan eşyalar kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında odalardan birinde bulunan ve dumandan etkilenen kuş, lojmanda kalan bir personel tarafından koli içerisinde dışarı çıkarılırken, yangından lojmanda kalan personelden etkilenen bulunmadığı öğrenildi.
Özel bir hastanenin personel lojmanında çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan lojmandaki hastane personeli pijamalarla sokağa döküldü.

Yangın, Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Side Mahallesi 1018 Sokak'ta bulunan Anadolu Hastanesinin lojman olarak kullandığı 4 katlı binanın son katında meydana geldi. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangının başlamasıyla birlikte lojmanda kalan hastane personeli hızla lojmanı boşaltarak sokağa çıkarken, yatmak için hazırlanan personelin üzerlerinde pijamalarla sokağa çıktıkları gözlendi. Lojmanda kalan personel ve vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı ile bölgeye Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Side Jandarma Karakolu, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Eşyalar kullanılamaz hale geldi
Personel lojmanın 4. katında bulunan bir odada çıkan yangın, ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde diğer odalara sıçramadan söndürüldü. Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasının ardından itfaiye ekipleri tarafından soğutma çalışması yapılırken, yangının çıktığı odada bulunan eşyalar kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında odalardan birinde bulunan ve dumandan etkilenen kuş, lojmanda kalan bir personel tarafından koli içerisinde dışarı çıkarılırken, yangından lojmanda kalan personelden etkilenen bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop