mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ALKÜ’de Işık Alma ve Yemin Töreni Yapıldı

Eğitim 15.06.2022 - 02:57, Güncelleme: 15.06.2022 - 02:57
 

ALKÜ’de Işık Alma ve Yemin Töreni Yapıldı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nde (ALKÜ) Hemşirelik Bölümü öğrencileri için “Işık Alma ve Yemin Töreni” düzenlendi.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende hemşirelik bölümünde eğitim gören 66 öğrenci, modern hemşireliğin kurucusu olarak bilinen Florence Nightingale'in temsili bir figürünün elinden ışıklarını aldı. SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİNİN İLK MEZUNLARI Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayriye Ünlü, “2018 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan Sağlık Bilimleri Fakültesinin ilk öğrencileri olan Hemşirelik Bölümü öğrencilerimizi mezun edeceğiz. 2022 yılı mezunları bizim için çok değerliler, çünkü fakültemizin ilk mezunları olacaklar ve gittikleri yerlerde üniversitemizi, fakültemizi ve bölümüzü temsil edecekler, onların başarısı bizim onurumuz olacak bu nedenle sorumlulukları da büyüktür. Ailelerimize öğrencilerimizi okutmak için gösterdikleri özveri ve fedakârlık için, öğretim elemanlarımıza dört yıl boyunca öğrencilerimizin en iyi eğitimi alması için gösterdikleri çaba ve emek için ve sınırlı olanaklara rağmen eğitimin kesintisiz devam etmesi için olağanüstü çaba sarf eden Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Kalan hocamıza çok teşekkür ederim. Mezunlarımıza Atamızın yolunda ve bilimin ışığında icra edecekleri meslek yaşantılarında başarılar diliyorum” dedi. Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından ilk kez düzenlenen törene, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayriye Ünlü’nün yanı sıra; Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaattin Kanoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Arife Uslu Gökçeoğlu, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güneş Yılmaz, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Cem Şaktanlı, özel ve kamu hastaneleri başhekimleri, başhemşireleri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.   
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nde (ALKÜ) Hemşirelik Bölümü öğrencileri için “Işık Alma ve Yemin Töreni” düzenlendi.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende hemşirelik bölümünde eğitim gören 66 öğrenci, modern hemşireliğin kurucusu olarak bilinen Florence Nightingale'in temsili bir figürünün elinden ışıklarını aldı.

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİNİN İLK MEZUNLARI

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayriye Ünlü, “2018 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan Sağlık Bilimleri Fakültesinin ilk öğrencileri olan Hemşirelik Bölümü öğrencilerimizi mezun edeceğiz. 2022 yılı mezunları bizim için çok değerliler, çünkü fakültemizin ilk mezunları olacaklar ve gittikleri yerlerde üniversitemizi, fakültemizi ve bölümüzü temsil edecekler, onların başarısı bizim onurumuz olacak bu nedenle sorumlulukları da büyüktür. Ailelerimize öğrencilerimizi okutmak için gösterdikleri özveri ve fedakârlık için, öğretim elemanlarımıza dört yıl boyunca öğrencilerimizin en iyi eğitimi alması için gösterdikleri çaba ve emek için ve sınırlı olanaklara rağmen eğitimin kesintisiz devam etmesi için olağanüstü çaba sarf eden Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Kalan hocamıza çok teşekkür ederim. Mezunlarımıza Atamızın yolunda ve bilimin ışığında icra edecekleri meslek yaşantılarında başarılar diliyorum” dedi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından ilk kez düzenlenen törene, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayriye Ünlü’nün yanı sıra; Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaattin Kanoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Arife Uslu Gökçeoğlu, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güneş Yılmaz, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Cem Şaktanlı, özel ve kamu hastaneleri başhekimleri, başhemşireleri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop