mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ALKÜ’lü Öğrencilerin Projesine Tübitak'tan Kabul

Eğitim 25.05.2022 - 14:53, Güncelleme: 25.05.2022 - 14:53
 

ALKÜ’lü Öğrencilerin Projesine Tübitak'tan Kabul

TÜBİTAK, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencilerinin 6 projesini destekleme kararı aldı.

lanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin toplam 6 projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programlarına kabul edildi. ALKÜ Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden 3, Tıp Fakültesi’nden 1, Eğitim Fakültesi’nden 1 ve ALTSO Meslek Yüksekokulu’ndan da 1 proje 2209-A programından desteklenmeye hak kazandı.  Kabul gören projelerle ilgili öğrencileri ve danışmanlarını tebrik eden ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, “Akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin bilimsel çalışmalara katkı verecek olması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Öğrencilerimize yön verecek çalışmaların içinde yer alan akademisyenlerimizi de ayrıca kutluyorum. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında muvaffakiyetler dilerim.” dedi.  HANGİ KONULARDA PROJELER KABUL GÖRDÜ? En çok projesi kabul gören Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencilerinin başvurduğu 3 projeye TÜBİTAK destek verecek.  “Akciğer Bilgisayarlı Tomografi Görüntülerindeki Nodüllerden Evrişimsel Sinir Ağları (Cnn) İle Kanser Tespiti Ve Derin Öğrenme Yöntemlerini Kullanarak Primer Kanser Organının Belirlenmesi” adlı projesini Burak Samet Peker, Dr. Öğr. Üyesi Özge Öztimur Karadağ danışmanlığında, Mustafa Tunç, Uğurhan Gül, İrem Balıkçı, Saliha Akalın’ın “İşitme Engelli Bireyler için Akıllı Ev Sistemi” isimli projesi ile Merve Kaya, Faruk Özgür, Caner Depe’nin “Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Akıllı Kampüs Sistemi” adlı projesi Araştırma Görevlisi Gürkan Çelik danışmanlığında yürütülecek. Tıp Fakültesi öğrencisi İrem Bilge Akay’ın ise “Mide Kanser Hücrelerine Liquidambar Orientalis Bitkisinin Trpv1 Kanalları Aracılı Etkisi” başlıklı projesi Doç. Dr. İshak Suat Övey ile Doç. Dr. Mehmet Yalçın Günal danışmanlığında yürütülecek. Eğitim Fakültesi öğrencisi Şule Türker, Nursena Kırcaer, Tuncay Gül’ün “Öğretmen Adaylarının Yapay Zekaya İlişkin Zihinsel Modellerinin İncelenmesi” adlı proje Doç. Dr. Ayşe Yenilmez Türkoğlu danışmanlığında, ALTSO Meslek Yüksekokulu İklimlendirme ve Soğutma Programı öğrencilerinden Ali Haydar Sel, Ferman Birgül ve Şaban Alp’ın "Isı Değiştiricilerinde Uniform Olmayan Hava Dağılımının Cihaz Performansı Üzerindeki Etkilerinin Deneysel İncelenmesi" isimli proje Öğretim Görevlisi Ergin Bayrak danışmanlığında yürütülecek.
TÜBİTAK, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencilerinin 6 projesini destekleme kararı aldı.

lanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin toplam 6 projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programlarına kabul edildi. ALKÜ Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden 3, Tıp Fakültesi’nden 1, Eğitim Fakültesi’nden 1 ve ALTSO Meslek Yüksekokulu’ndan da 1 proje 2209-A programından desteklenmeye hak kazandı.  Kabul gören projelerle ilgili öğrencileri ve danışmanlarını tebrik eden ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, “Akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin bilimsel çalışmalara katkı verecek olması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Öğrencilerimize yön verecek çalışmaların içinde yer alan akademisyenlerimizi de ayrıca kutluyorum. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında muvaffakiyetler dilerim.” dedi. 

HANGİ KONULARDA PROJELER KABUL GÖRDÜ?

En çok projesi kabul gören Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencilerinin başvurduğu 3 projeye TÜBİTAK destek verecek.  “Akciğer Bilgisayarlı Tomografi Görüntülerindeki Nodüllerden Evrişimsel Sinir Ağları (Cnn) İle Kanser Tespiti Ve Derin Öğrenme Yöntemlerini Kullanarak Primer Kanser Organının Belirlenmesi” adlı projesini Burak Samet Peker, Dr. Öğr. Üyesi Özge Öztimur Karadağ danışmanlığında, Mustafa Tunç, Uğurhan Gül, İrem Balıkçı, Saliha Akalın’ın “İşitme Engelli Bireyler için Akıllı Ev Sistemi” isimli projesi ile Merve Kaya, Faruk Özgür, Caner Depe’nin “Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Akıllı Kampüs Sistemi” adlı projesi Araştırma Görevlisi Gürkan Çelik danışmanlığında yürütülecek.

Tıp Fakültesi öğrencisi İrem Bilge Akay’ın ise “Mide Kanser Hücrelerine Liquidambar Orientalis Bitkisinin Trpv1 Kanalları Aracılı Etkisi” başlıklı projesi Doç. Dr. İshak Suat Övey ile Doç. Dr. Mehmet Yalçın Günal danışmanlığında yürütülecek.

Eğitim Fakültesi öğrencisi Şule Türker, Nursena Kırcaer, Tuncay Gül’ün “Öğretmen Adaylarının Yapay Zekaya İlişkin Zihinsel Modellerinin İncelenmesi” adlı proje Doç. Dr. Ayşe Yenilmez Türkoğlu danışmanlığında, ALTSO Meslek Yüksekokulu İklimlendirme ve Soğutma Programı öğrencilerinden Ali Haydar Sel, Ferman Birgül ve Şaban Alp’ın "Isı Değiştiricilerinde Uniform Olmayan Hava Dağılımının Cihaz Performansı Üzerindeki Etkilerinin Deneysel İncelenmesi" isimli proje Öğretim Görevlisi Ergin Bayrak danışmanlığında yürütülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop