mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alperenler Kuran’ı Kerim’e Tekme Atılmasına Sessiz Kalmadı!

Gündem 09.06.2022 - 09:30, Güncelleme: 09.06.2022 - 09:32
 

Alperenler Kuran’ı Kerim’e Tekme Atılmasına Sessiz Kalmadı!

Antalya’nın Serik ilçesinde bir lisede gençlerin sınıfta Kur-anı Kerim'i top yerine kullanıp oyun oynamasının görüntülerine Alanya'da tepkiler çığ gibi büyüdü. Alanya Alperen Ocakları Başkanı Mansur Bebekoğlu yaşanan olaya tepki göstedi.

Alanya Alperen Ocakları Başkanı Mansur Bebekoğlu konu ile ilgili açıklamasında ;  "Bir okulda Kitabımız olan Kuran-ı Kerim’i top diye oynamaya çalışmak nedir ? Sokakta cinsel ilişkiye girmek, çıplak gezmek, erkek olupta hamileyim diye TikTok da dikkat çekmeye çalışmak ? Yahu bu insanlık nereye gidiyor? Ben lise yıllarımda yolda otostop çekeni bile görmezdim ki şimdi otostop çeken öğrenciler, rahatça eşcinsel olduğunu beyan edenler, erkek olup kadınca davrananlar, kutsallarımızı hiçe sayanlar !!! Yazık hiç iyi bir döneme gitmiyoruz ! Okul hayatı olsun aile hayatı olsun çocuklarımıza ahlaklı bir gelecek sağlamak bizim elimiz de ! Kutsal kitabımız olan Kuran-ı Kerim’e yapılan bu saygısızlıktan dolayı şiddetle kınıyorum !!! Tepki çeken bu video paylaşımımdan sonra çocuklara soruşturma açıldığını öğrendim. Cumhuriyet Savcılığınca işlemlere başlanmış,  idari olarak ise öğrencilerle ilgili disiplin işlemlerinin başlatıldığı, konuyla ilgili inceleme ve soruşturma yapmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğünce eğitim müfettişi görevlendirildiği belirtilmiş. Çocuklar ifadesinde “bizim bu yaptığımızın bize çok kötü olabileceğini kimse anlatmadı” dese serbest bırakılıp gönderilecek. Burda ceza çeksinler demiyorum elbette bir ceza alacaklardır lakin burda eğitimcileri ve aileyi cezalamak gerek diyorum !!! Çünkü kutsal kitabımızı ve dini inançlarımızı anlatmak en çok onların görevi !" dedi. 
Antalya’nın Serik ilçesinde bir lisede gençlerin sınıfta Kur-anı Kerim'i top yerine kullanıp oyun oynamasının görüntülerine Alanya'da tepkiler çığ gibi büyüdü. Alanya Alperen Ocakları Başkanı Mansur Bebekoğlu yaşanan olaya tepki göstedi.

Alanya Alperen Ocakları Başkanı Mansur Bebekoğlu konu ile ilgili açıklamasında ; 

"Bir okulda Kitabımız olan Kuran-ı Kerim’i top diye oynamaya çalışmak nedir ? Sokakta cinsel ilişkiye girmek, çıplak gezmek, erkek olupta hamileyim diye TikTok da dikkat çekmeye çalışmak ? Yahu bu insanlık nereye gidiyor? Ben lise yıllarımda yolda otostop çekeni bile görmezdim ki şimdi otostop çeken öğrenciler, rahatça eşcinsel olduğunu beyan edenler, erkek olup kadınca davrananlar, kutsallarımızı hiçe sayanlar !!! Yazık hiç iyi bir döneme gitmiyoruz ! Okul hayatı olsun aile hayatı olsun çocuklarımıza ahlaklı bir gelecek sağlamak bizim elimiz de ! Kutsal kitabımız olan Kuran-ı Kerim’e yapılan bu saygısızlıktan dolayı şiddetle kınıyorum !!! Tepki çeken bu video paylaşımımdan sonra çocuklara soruşturma açıldığını öğrendim. Cumhuriyet Savcılığınca işlemlere başlanmış,  idari olarak ise öğrencilerle ilgili disiplin işlemlerinin başlatıldığı, konuyla ilgili inceleme ve soruşturma yapmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğünce eğitim müfettişi görevlendirildiği belirtilmiş. Çocuklar ifadesinde “bizim bu yaptığımızın bize çok kötü olabileceğini kimse anlatmadı” dese serbest bırakılıp gönderilecek. Burda ceza çeksinler demiyorum elbette bir ceza alacaklardır lakin burda eğitimcileri ve aileyi cezalamak gerek diyorum !!! Çünkü kutsal kitabımızı ve dini inançlarımızı anlatmak en çok onların görevi !" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop